Magyarországon autópályadijat személyautó után vontatott utánfutóra is kell venni?
Figyelt kérdés
Ausztriában is kell rá venni?
Az utánfutó egytengelyes és 750 kg alatt van.
2022. márc. 29. 15:54
1/10 anonim válasza:
Ha nincs rajta rendszám akkor nem.
3/10 A kérdező kommentje:
1: Vannak olyanok akik úgy születtek, hogy forditva gondolkoznak. 👎
2: Köszi! 😊
2022. márc. 29. 18:17
4/10 anonim válasza:
Itt azt mutatja hogy kell.
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor még s csak kell venni.
2022. márc. 29. 20:00
7/10 anonim válasza:
" Ha a D2 vagy B2 díjkategóriába tartozó jármű olyan pótkocsit vontat, amely az U kategóriába tartozik, a pótkocsira megváltandó jogosultság megváltható a vontató járműre is. "
Hát ezt én nem értem.
8/10 anonim válasza:
A lényeg, hogy D1 kategóriás járműre és a vontatmányára nem kell.
9/10 anonim válasza:
Illetve a járműre kell, de a vontatmányra nem kell külön.
10/10 A kérdező kommentje:
Ezt most olvastam a neten:
"Abban az esetben, ha a vontató jármű személygépkocsi, és legfeljebb 7 személy szállítására alkalmas jármű (D1 kategória), akkor nem szükséges az utánfutóra külön autópálya e-matricát vásárolni! Elégendő ha a vontató személyautó rendelkezik érvényes e-matricával az útdíjköteles úton!"
2022. márc. 29. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!