Mikortól vezetik be Magyarországon az egynapos autópálya matricát?
Figyelt kérdés
Más országokban is befogják vezetni?2022. márc. 28. 22:11
11/18 anonim válasza:
Én örülnék ha lenne 1 napos, mert eddig soha nem volt olyan dolgom amivel kihasználtam volna a 10 napost, mindig mentem meg aznap jöttem is haza . Annó csak a matrica árával indokolták, hogy nem éri meg az akkor még 3 naposat kiadni, de manapság meg már fizikailag nincs is , így csak szoftveresen kellene megoldani a dolgot, és valószínűleg többen is mennének ezután autópályán mint most.
12/18 anonim válasza:
Legyen egy órás os. Vagy tíz kilométeres. 😉
13/18 anonim válasza:
"Jól van na már, egyébként meg utálom a pizzát."
Ezzel buktattad le magad, hogy csak trollkodsz..... Mégis ki ne szeretné a pizzát!?🤨🤷♂️
14/18 A kérdező kommentje:
13: Nem trollkodtam, mert valóban érdekel hogy lesz-e egyáltalán egynapos matrica vagy még sem.
Egyébként meg azért is érdekelt, mert nem Magyarországon lakom és csak átutazóban szoktam lenni.😊
A pizzát meg tényleg nem szeretem, esetleg a tetejét megeszem hogy ne haljak éhen, de a tésztát utálom. 👅
2022. márc. 29. 15:19
15/18 anonim válasza:
Akkor nem ettél még kovászos tésztájú pizzát.
16/18 A kérdező kommentje:
15: Tudom hogy a házi készitésü pizza finom, de akkor sem szeretem és nem fogsz rászedni. 👅 😂
2022. márc. 29. 22:16
18/18 A kérdező kommentje:
17: Hát ez fontos volt ám. 👅
2022. ápr. 6. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!