Érdemes betankolni téli szélvédőmosóból?
Egyik üzletben végkiárusítás miatt 50%-os akció van a téli szélvédőmosóra.
Arra gondoltam, hogy most veszek egy csomót, jövő télig el áll nem? Jövőre úgyis csak drágább lesz az inflációval, meg a közlekedési segédanyagok amúgy is drágulásnak indulnak. Vagy butaság?
Aki spórol az mindenen sprórol.
Ha neked úgy jobb akkor vegyél többet és eláll sokáig.
Én a szélvédőmosóból mindig a drágábbat veszem, igaz csak a nyárit az OMV kúton, mert a szélvédőre nem tapadnak úgy rá az élő bogarak, mint az olcsóbbik szélvédőmosótol és egész nyáron kb. 10 L ha elmegy.
A téliből meg az olcsóbbat veszem, ebből is talán majdnem 10 L szokott elmenni egész télen, még most is van benne pár liter a feltöltőben.
#23 De te sem érted ám a lényeget. A probléma nem azzal van, ha valaki spórol(ni akar). A "kukacoskodásom" ellenére én magam is azt írtam még az elején, hogy "ha te így érzed jónak... akkor csináld így. Megromlani nem fog".
Az egész téma sokkal inkább azokról szól, akik megpróbálják megmagyarázni, hogy ez aztán mekkora biznisz, mekkorát lehet vele spórolni és azok a hülyék, akik nem így csinálják.
"Nem mindegy nektek?"
Hát ha engem lehülyéznek, akkor nem, k*rvára nem mindegy. Csak ismételni tudom magam: a probléma az, amikor egy idióta másokat néz hülyének. Ez a téma már rég nem arról szól, hogy lehet-e tárolni, hanem arról, hogy egyesek mi minden hülyeséget hordanak össze.
#28 Szerintem itt a két oldal közül mi vagyunk azok, akik ezt megértik. Mi csak annyit mondtunk, hogy értelmetlen, de soha egy szót nem szóltunk arról, hogy ne így csinálják. És csak ismételni tudom magam: én magam mondtam azt, hogy "ha te így érzed jónak... akkor csináld így"
Ellenben "egyesek", Mr. S-Budget oldalról semmi mást nem olvasni, csak értelmetlen, személyeskedő köpködést.
Szóval szerintem ezt rossz embernek mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!