Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Érdemes betankolni téli...

Érdemes betankolni téli szélvédőmosóból?

Figyelt kérdés

Egyik üzletben végkiárusítás miatt 50%-os akció van a téli szélvédőmosóra.

Arra gondoltam, hogy most veszek egy csomót, jövő télig el áll nem? Jövőre úgyis csak drágább lesz az inflációval, meg a közlekedési segédanyagok amúgy is drágulásnak indulnak. Vagy butaság?

2022. márc. 28. 10:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked megér 500-1000 forintot akkor csináld
2022. márc. 28. 11:38
 12/31 A kérdező kommentje:
Ha jövőre valóban lesz 1800-2000 forint, akkor 10 darabnál 12ezret spórolok. Oké nem nagy pénz.
2022. márc. 28. 11:47
 13/31 anonim ***** válasza:
50%
#12 Miért is lenne neked szükséged 50 liter ablakmosóra?
2022. márc. 28. 11:52
 14/31 A kérdező kommentje:
#13 Majd elfogy, télen a retkes időben nekem 1-2 hét az 5 liter. Úgy hogy nem vizezem fel.
2022. márc. 28. 11:59
 15/31 Beviz Elek ***** válasza:
81%

Elhasználsz telente 2 flakonnal, tehát 5 évig tárolod, kerülgeted mert olcsójános vagy. Ugye nyáron nem ezt használod mert a téliben nincs bogároldó…

Az inflációval azért nem érdemes számolni mert azt követve a fizetésed is kell(ene) emelkedjen. Ha azt számolnád hogy melyik évben hány flakonnal tudsz venni egy havi fizetésből akkor lenne helyes a megközelítésed.

Másrészt ha valóban fillért szeretnél szexualizálni akkor ne felhalmozd az olcsó termékeket hanem csak annyit vegyél amennyire szükséged van. Ha úgy kell betömni raklapszámra az ablakmosót a garázsba akkor még a szomszéd is azzal fog kocsit mosni, van szarásig. Ha mindig csak annyi van hogy fel tudd tölteni az autót akkor nem osztogatod szét, nem mosod minden sarkon a szélvédődet.

2022. márc. 28. 12:01
 16/31 anonim ***** válasza:
66%

#14 "télen a retkes időben nekem 1-2 hét az 5 liter"

Hát bazmeg akkor a probléma veled van. Egész szezonban nem használtam el annyit, pedig ingázós autó, naponta használom.

2022. márc. 28. 12:08
 17/31 A kérdező kommentje:
#16 Sokat megyek, havi 3-4ezer km. Ha hosszabb ideig megyek egy retkes teherautó mögött 5 percenként mosni kell a szélvédőt hogy ki lássak.
2022. márc. 28. 12:22
 18/31 anonim ***** válasza:
51%
Szemészt keress fel inkább.
2022. márc. 28. 12:39
 19/31 anonim ***** válasza:
81%

#17 Ne menj teherautó mögött. Én ilyet még nem hallottam, hogy valaki havi 10 liter ablakmosót elnyomjon. Érdekes, hogy csak te használsz ennyit.

Na és akkor nyáron mennyit használsz? Kilométerenként elmegy fél litert a bogarak miatt?

2022. márc. 28. 13:22
 20/31 anonim ***** válasza:

9: “ aki még 500 forintokat is elkezd spórolni a szaros ablakmosón, az vajon hogy állhat a fontos alkatrészekhez, ahol több ezres, vagy akár tízezres különbségek vannak”

Értem az álláspontodat, de nem mindenki egyforma.

Pl. rám mindig azt mondták, hogy fillér...aszó vagyok, mert értelmetlen hülyeségekre 50 forintot is sajnálok, viszont cserekor ragaszkodok a gyári beszállítóktól vett cucchoz, meg amikor a leghangosabbakat elhívtam olyan helyekre, amire én nem sajnálom a pénzt, akkor hirtelen ők lettek fillér ....szók.

Szóval ha valaki megveszi a minőséget amikor akciós, mert van csillió négyzetméter telke ahol elfér, az nem összehasonlítandó azzal aki tesco gazdaságos longlife olajat tesz ledugózott szívósoros bmw-be.

2022. márc. 28. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!