Amerikába tartó repülőutaknál vannak ilyenek?
Figyelt kérdés
nem aktuális igazából csak belegondoltam hogy ilyen sok időn át még nem lettem bezárva sehova. szóval szoktak olyanokat csinálni ilyen járatokon emberek (lehet egyáltalán) hogy felkelnek sétálgatni fel-alá a repülőn? el nem tudnám képzelni hogy ilyen sok órán át csak üljek egy ülésben2022. márc. 18. 21:50
1/5 anonim válasza:
Amint eleri a gep a repulesi magassagot es nincs vihar vagy turbulencia, fel lehet allni es akar maszkalni is lehet.
2/5 anonim válasza:
igen, pl. a wc-re nyugodtan elmehetsz
3/5 anonim válasza:
Elég egy rövidebb út is, amint eléri a repülési magasságot a gép és fel lehet állni, az emberek mintha kötelező lenne, el kezdenek mászkálni, néha elég zavaró tud lenni.
4/5 anonim válasza:
Természetesen , ha nincs turbulencia, akkor fel lehet állni és nyújtózni, sétálni egyet. Hosszabb járatokon jellemző az is, hogy a szociálisabb típusok az előtérben beszélgetnek egymással vagy a személyzettel. Persze a legjobb az Emirates Business és First osztálya , ott az A380-asokon még kocsma is van rendes pulttal :)
5/5 anonim válasza:
Nem szoktak az emberek csak ugy setalgatni a repulon. Legalabbis en nem lattam. Elmennek WC-re vagy felallnak hogy kivegyenek valamit a borondbol de nincs akkora hely hogy ott setalgass mert idonkent jonnek a legiutas kiserok es szolgalnak fel innivalot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!