KRESZ vizsga időpontját én választhatom ki?
Figyelt kérdés
Az e-Titánban csak annyi van, hogy adjam meg, hogy mikortól szeretnék vizsgázni, és majd a vizsgaközpont visszaigazolja a végleges időpontot, ami nem módosítható.
De mi van, ha pont olyan napra kapom, ami nekem nem jó?
Ez a rendszer nem tűnik életszerűnek.
Hogy is van ez?
2022. márc. 15. 18:30
1/3 anonim válasza:
Én bementem a KRESSZ Sulihoz ahol jelentkeztem vizsgára, akkor fixen megmondták hogy 3 hét múlva kedd reggel 8-ra mehetek és akkor megkell mondanod hogy jó az időpont vagy nem. Ha azt mondod hogy nem akkor ad 4 hét múlvára vagy amikor van hely.
2/3 anonim válasza:
Amikor végzel az e-titános próbavizsgával, az autósiskolád ügyintézője már kapja is az értesítést a sikerről, akkor kér vizsga időpontot a számodra. Ha az az időpont nem felel meg a számodra, akkor a következő időpontra foglal. Viszont több hétre előre kell lefoglalni az időpontot.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor szerintem az lesz a legjobb, ha holnap bemegyek az autósiskolába személyesen.
2022. márc. 15. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!