Van olyan akinek üres a tankja mert a sok pánikfelvásárló miatt nem jutott már neki?
Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 18:09
1/2 anonim válasza:
Ja... Én.. De azért nem pont így, lehetne tele is, ha messzebbre mennèk. Kis faluban èlek, a szomszéd közsègben van egy magán tulajdonú kút. Mikor megrohamoztàk, bezárt, mert a saját gèpeibe (zetorok, meg hasonló földművelű jàrgànyok) nem maradt volna. A következő kút pedig 40 km. Mivel nem fontos, nem mentem. Talán majd holnap. Helyben dolgozok, annyira nem sürgős. Annyi benzinem van, hogy eljussak a kútig.
2/2 anonim válasza:
Én tegnap nem tudtam hazamenni, nem volt üzemanyagom. De ma reggel tankoltam és haza mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!