Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a HD Racing...

Mi a véleményetek a HD Racing hátsó sportdobokról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

...és társaik

Leginkább tartósság, és a hangról való vélemyének érdekelnének. Ja és h milyen autón van.

Az is írhat akinek nincs róla tapasztalata, csak a szomszéd hülyegyerekének az van, h mennyire zavaró stb.

Én am C14SE F Astrara akarok valami ilyesmit.

2010. szept. 12. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezek a sportdobok, hogy is fogalmazzak, olyan gyerekjátékok.

Az autó végének van hangja, az eleje meg semmit sem hallat.

Kicsit több befektetéssel és érezhető teljesítményjavulással, inkább vegyél 4 leömlős 60-as rendszert. Ez kb 6-10% teljesítménynövekedés és szép hang, elöl, hátul.

2010. szept. 12. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:

ja és állati hangja lesz, de ha elmész vele 100 km-ert akkor idegedre megy..

mentem egyszer eredeti REMUS sportkipufogóval nem csak dobbal komplett, és nagyon állat hangja van dübörög meg minden, de ha családi autónak is használod sztem ne tegyél sportkipufogót, régebben én is akartam saját autóra, de mostmár gondolkodóba estem, meg-e éri:D

2010. szept. 13. 02:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Azzal tisztába vagyok, h teljesítménynövekedést nem ezektől a doboktól kell várni, főleg nem ebbe az árba. Nem családi autó+nem is járok vele többet napi 50-60km-nél, csak ha már úgyis cserés lesz lassan a hátsódob, kipróbálnék egy ilyesmit :$
2010. szept. 13. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen dob, egyszerűen gáz, vérciki.

Biztos vannak kislányok akiknek bejön, de ez akkor is gáz.

2010. szept. 13. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Mert?
2010. szept. 13. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!