Castrol Power 1 Racing 2T - ez az olaj jó lenne egy kétütemű robogóba?
Figyelt kérdés
Vagyis nem is hogy jó lenne-e, hanem tényleg olyan jó minőségű ez az olaj mint ahogy mondják?2010. dec. 10. 22:06
2/10 anonim válasza:
Én a 80-as DT-met is, meg most a 125öst is ezzel hajtom, és nincs semmi gond vele. Baráti kör is ezt használja. 125-ös, 250-es krosszmotorokba is, senki se panaszkodott rá eddig.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. dec. 10. 22:29
4/10 anonim válasza:
A legjobb olaj amit 2t motorba meg tudsz vásárolni a boltokban.
5/10 anonim válasza:
Azért egy ipone olajat melléraknék, de ár/érték arányban szerintem ez a legjobb.
6/10 anonim válasza:
úgy értem amit egy egyszerű boltban meg lehet kapni XD am szerintem a metabond a legjobb, ismerősömék azt használják az O-125-ös versenycsónakba.
7/10 anonim válasza:
20:34 vagyok,
csak az ilyen jó minőségű versenyolajoknál az a probléma hogy nagyon pörgetni kell a motort, mert különben megdermed.
9/10 anonim válasza:
MotorEx-et használok a Ktm sx 125 ösömbe.. semmi prodlémám nem volt még vele és az ára is elfogadható de sztem egy robogó nem annyira igényes hogy ilyen drága olajokkal kellene elkényeztetni... pacsi
10/10 anonim válasza:
nagyon jó olaj, én is ezt használom, a vaterán szoktam venni, és elég olcsó ott, simán megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!