A sinatelepiek hogyan kerékpároznak aszfalton?
Az egyetlen aszfaltozott út a hatos, ahol mindkét irányban kinn a kerékpározni tilos tábla. 2022-ben ott tartunk, hogy Kelet-Európa nagy része elhúzott mellettünk a közlekedés színvonalát tekintve...
Akik ott élnek vagy környékiek, mit tapasztaltak? Ki vannak téve rendőri vegzálásnak, amiért sportolni szeretnének? Vagy van esetleg valahol alternatív útvonal, ami elkerülte a figyelmemet?
4: most mobilról ne mtudm megnézni az openstreetmap-et, de ha te jobban ismered a környéket, nyilván tudod...
Mindazonáltal, azért túlzás itt európai úthálózatot számon kérni, Ez a telep nem az ország központja, vagy egyéb számottevő helye....
Még az agyonhájpolt Duna-menti kerékpárút németországi részén is sok-sok szakasz csak murvás.... Pedig az Eurovelo6 az egyik legismertebb kerékpáros útvonal!!!
"Ez a telep nem az ország központja"
Tehát aki olyan helyen él, amit a döntéshozók a Merci-jellel büntettek, az ne is gondoljon országúti kerékpározásra?
"Még az agyonhájpolt Duna-menti kerékpárút németországi részén is sok-sok szakasz csak murvás"
Azért egy átlag német vagy ausztriai murvás szakasz meg egy magyar murvás szakasz között ég és föld a különbség és nem utóbbi javára.
Egyébként egyáltalán nem ismerem a környéket, a Beloiannisz felé haladó út minőségéről sem tudok nyilatkozni (Google Maps nincs), csak útvonalakat tervezgettem, amikor megláttam ezt a múlt századi förmedvényt, és meg akartam győződni róla, hogy valóban jól látom-e a helyzetet.
Kérdező, ismered a bikemap.net-et??? Ott találsz egy csomó lehetséges bringás útvonalat a környéken. Vagy akárhol, amerre bringázni szeretnél.
9: öööö..... és milyen látnivaló van azon a telepen...???
Mert én jártam kb. 35-40 országban, de nem igazán az ilyen istenhátamögötti putritelepeket látogattam. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!