A gyújtáskapcsoló lehet a hiba?
Ennél a típusnál bármi lehet.
Még az is, hogy a fixen jó generátor nem jó.
Keress villamos rajzot, és nézegesd végig szisztematikusan az áram útja mentén multiméterrel, ha nincs konkrét ötlet.
Előtte azért annyit csinálnék, hogy azt a reléd kiszedem, és labortápon, ahol biztosan tudom, hogy olyan fesz van, ami a névleges meghúzási értékének megfelel, megnézem, hogy akkor most mi a pálya, húz-e vagy sem, és ha meghúz, egyesével megnézném az érintkezőit, mert már olyat is láttam, hogy a relé szépen húz, csak az egyik érintkezője nem ad át, mert szét van esve, össze van égve, stb.
Már megtaláltam mi a hiba. Egy elég eldugott helyen lévő biztosíték ment ki. Egyébként órákon át nézgettem a kapcsolási rajzot és méricskéltem multiméterrel, az egyik csatlakozót szét akartam húzni oszt látom hogy ott van mellette 2 biztosíték.🤷♂️
Mostmár csak azt kéne tudni miért ütötte ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!