Lada gyújtáskapcsoló "bele" kitört, hogyan tovább?
Már megvan az új, de nem tudom kiszedni a régit. Csavar ki van tekerve (mivel csak egy volt bent), és nyomom oldalt a kis lyukon, de mivel nem tudom elfordítani a zárszerkezetet, ezért szerintem a kormányzár része miatt nem tudom kihúzni. Próbáltam csavarhúzóval fordítani rajta de nem ment. Hogy érthetőbb legyen, az a hengeres betét, amibe bele kell dugni a kulcsot, és forog, az kompletten kitört. 1-2 órát szenvedtem vele, próbáltam óvatosan feszegetni, de egyszerűen annyira kilóg a kormányzár hogy fizikailag nem fér ki.
Hogyan tovább?
Nem a nyelvet kell kifúrni, hanem bal olsalról kell a két 8-as csavart lefúrni. Nincs feje, mert gyárilag elvéknyították, és szereléskor beletörték, hogyne lehessen "csak úgy" szétszedni.
Szóval balról lefúrod a két csavart, és két fél darabban lejön a kormány oszlopról a teljes kormáhyzár.
Kiszedett állapotban aztán már könnyebben szét tudod szedni.
Csak szólok: az új csavarokat nem fontos neked is elvéknyítani és beletörni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!