Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy fogok így megtanulni...

Hogy fogok így megtanulni vezetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Problémám a következő: 4 hónapja vártam egy oktatóra mire kaptam egyet. Elmondtam hogy en manuális kocsin szeretnék tanulni/vizsgázni. Ez a tizenkettedik órám és még mindig automatán vezetek, és szerinte még nagyon sokáig azon fogok mert nem tudom még irányítani a kocsit, előtte sose vezettem még. Én próbálok hinni magamban de semmi mást nem hajt csak hogy ennek már így kéne mennie, annak úgy, meg hogy nem baj van akinek 100 óra is kevés és a beszédéből annyira az jön le hogy ez rám irányul és annyira elveszi tőle a kedvem 😔

2022. márc. 1. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
De miért vezetsz automatán, ha manuálissal akarsz? Ez így egy oltári nagy pénzlehúzás. A kezdő sofőrök legnagyobb nehézsége a kuplunghasználat, szóval szükség van a lehető legtöbb órára vizsga előtt manuálissal. Másrészt tételezzük fel megtanulsz szépen és jól vezetni automatával, utána átülsz egy kéziváltósba és a már megtanult dolgokat is el fogod rontani, mert folyton a váltásra fogsz figyelni, másra meg nem. Ez a legnagyobb marhaság, amit valaha hallottam. Azonnal hagyd ott az oktatót. Eleve nem lehet ilyen állandó negativitásban normálisan fejlődni, de ez sajnos bevett szokás náluk, mert tudják jól, hogy így több pénzt le lehet húzni a tanulóról (lassabban fejlődik és önbizalom híján könnyebb rábeszélni a plusz órákra). És akkor tényleg ott van még az is, hogy nem is kéne neked automatával vezetni egyáltalán.
2022. márc. 1. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég lehúzás szagúnak érződik, mi az, hogy az oktató mondja meg, mi vezess?
2022. márc. 1. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű lehúzás, nem is értem hogy mentél ebbe bele.
2022. márc. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!