Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Létezik, hogy nappal egy...

Létezik, hogy nappal egy mentőautó nem használ hangjelzést csak villog?

Figyelt kérdés

Volt ma egy kellemetlen incidensem, egy mentőautó elé kerültem egy busz kikerülése során. Amikor kerültem akkor rám eresztette azt a mélyebb szirénát, amivel a rendőrök is jeleznek és még be is szólt hangszórón. Viszont előtte én nem hallottam folyamatos hangjelzést. Utána előttem ment egy darabig és szerintem továbbra sem volt hangjelzése.

Ez előfordulhat vagy mi ennek az oka?

2022. febr. 26. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom, nekem nem az jött le a kérdésből, hogy féktávon belül, vagy bármi más módon veszélyesen került az érkező elé, bár ördög tudja, amilyen egyértelműen tudnak manapság fogalmazni, még ez is lehet...
2022. febr. 27. 09:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Buszmegállóban álló buszt előztem, nézhettem volna tükörbe igen, de tegye a szívére a kezét mindenki, ilyenkor nem egyértelmű, hogy sorban egymás után kerüljük a buszt? A mentős valószínűleg nem kötötte össze, hogy a megálló buszt ki szokták kerülni.
2022. márc. 2. 19:42
 13/13 anonim ***** válasza:

"ilyenkor nem egyértelmű, hogy sorban egymás után kerüljük a buszt?"

Nem. Nézz tükörbe. Könnyen baleseted lehet ilyenből, és te lennél a hibás.

2022. márc. 2. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!