Suzuki Swift olaj csere úgy rá rohadt a csavar h sehogy se jön le róla, mivel lehet megmozditani wd40 nem használ, nyers erő sem, alternatív megoldás létezik?
Melegítsd meg hőlégfúvóval, benzinégővel, akármivel.
Kicsit meg is lehet ütögetni. Meg tegyél a kulcsra egy félméteres csövet erőkarnak.
GOndolom te kérdezted a swift olahcserét tegnap.
Most már azt is érted, miért kell új tömítő alátét, és miért kell nyomatékkulccsal lehúzni a csavart.
Ha ezt a kettőt elspórolja a szerelő, annak az eredménye az, amibe belefutottál. Kicsit szivárog az alátét mellett? Nem baj, jól megtépjük...
Én a lidl-ben vettem ilyet 5e ft-ért és remekül működik - a lényeg, hogy elég meleg legyen az olaj, mert különben egy évig tart míg kiszívogatja. A 60 fokos olajat kb. 10 perc alatt kikapja, azzal együtt, hogy a végén az ember egy csomót szuszakolja a csövet, hogy alaposan lemenjen a dekni aljáig. Szinte szárazra lehet vele takarítani.
Nem tudom a swiften hol van az olajszűrő, de az én autómon az is eléggé alul van ahhoz, hogy végszükség esetén ott is ki lehet folyatni az olajat. Valamennyi persze benne fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!