Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen az autós oktatód?

Milyen az autós oktatód?

Figyelt kérdés
Csak egy kis èrdeklődès. Mièrt vagy vele megelègedve, mièrt nem. stb.
2022. febr. 25. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Nekem egy 60 év körüli bácsi volt. Normális volt, bár nem volt túl bőbeszédű.

Viszont nagyon jól megtanította az alapokat, meg hogy ne féljek a forgalomtól.

2022. febr. 25. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Én hármat használtam el, de már bő tíz éve

Az elsővel a rutin végén végeztem.

Nagyon-nagyon negatív volt. Magyarázni alig magyarázott. Azt is kb. emígy: A vizsgán miért jár bukás?

A másodikkal mentem forgalomba. Magyarázni ő sem magyagyárazot semmit, viszont csapkodta a térdét, ordítozott. Mondta, hogy ha vizsgán hibázok, vagy úgy érzem, ne tegyek semmi feltűnőt. Hátha nem veszi észre a vizsgabiztos. Erre mit tesz? Minden kis bibinél azonnal és látványosan hátrafordult.

A harmadik kezdett el csak magyarázni, és gyakoroltatni.

Széttördelte így az órát, de ezt kellett tenni.

Megmutatta, elmagyarázta, hogyan kell kanyarodni. Na, akkor most te csináld. Elrontottam. Megálltunk, ahol lehetett, megbeszéltük. Mentünk egy kört. Ha hiba nélküli volt, azt is átbeszéltük. Semmi idegeskedés, türelmetlenkedés. Kár, hogy nem őt találtam meg elsőre.

2022. febr. 25. 13:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Neken egy 30 èves srac az oktatóm. elèg lazàn fogja fel a dolgot. Elsőre megmondta , hogy idióta kèrdès nàlla nincs. (nem tudok rosszat kèrdezni). Ha valamit nem tudok, akkor elmegyünk (pl fotgalmi szituàció) ès ottegmutatja. Sokat kèrdez tőlem. Ha hibàzok, akkor egy poènnal elüti, pl tegnap egy elsőbbsèg adàs tàbla (stop) rosszul csinàlom, ès annyit mondott, (belefèkezès utàn) szegèny tàblàt, milyen magànyos, ne vegyük fel?

De egèszen jól magyaràz, mire figyeljek stb. Illetve minden 2. óràn nem vizsga útvonalon megyünk, mert fontosnak tartja, hogy ne 1 utvonalat tanuljak be....

2022. febr. 25. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor aranyos oktatód van :)

Engem egy türelmes bácsi oktatott, egyszerű ember, aranyos volt.

2022. márc. 2. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Imádnivaló.

Mint oktató is tökéletes, de én többet érzek iránta. Lehet, hogy vizsga után el is hívom valahová.

2022. júl. 2. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!