Valaki már lecserélte a téligumit nyárira ?
#9 Milyen elektronika ember!?
Lada Nivam van, mikor karácsonykor is ráesett az ónos esőre a hó, én 70-80-al előzgettem ki nyári gumival a sok mazsolát. Kicsikét csúszkált de meg lehet fogni csak tudni kell vezetni.
(6os voltam)
9# minimálisan használtam most a kocsit, igen nyárival.
1m levezetett balesetmentes kilóméterrel, köszi de ne adj tanácsot, elektronikázz, stb.
Értem amit mondasz, de a téli gumi se véd meg semmitől, ha nincs elég rutinod. Sőt.
Február közepe van ember, még március végéig szakadhat a hó bármikor, és komoly hidegek lehetnek.
Amúgy nem tudom hol vagytok ti, de ezen a télen több hétig is komoly havak voltak nálunk. Pl 10 év után most volt az első karácsony, hogy mindhárom nap gyönyörű fehér táj fogadott, és friss havazás minden nap. Illetve januárban is 2 hétig 20 centi feletti hó volt, a mellékutakon rengeteg helyen felfagyásokkal, letaposott hóval, minden. Kell azért az a téli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!