Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Régi kamionok ára?

Régi kamionok ára?

Figyelt kérdés
Egy olyan emberre lenne szükségem, aki ismeri a régi kamionokat, és segítene nekem kamionos játékban nagyjából belőni régi kamionok árát, hogy legyen némi értelme az egész karrier módnak. Ősrégi vackok (zil 130) től kezdve egészen a 2010-ig. Nekem magamtól fogalmam sincs, nem tudom eldönteni, hogy pl. egy hasonló koru Scania vagy MAN vagy Volvo mennyit érhetett, és arról sem sok fogalmam van, hogy mennyivel legyen drágább egy 1980-as, mint egy 1990-es. Mivel ezek nem hivatalos kiegészítések, így az áruk össze-vissza van, ami nekem nem tetszik. Van, ami drágább, mint egy vadi új, van, ami meg nyilvánvalóan túl olcsó. Kéne egy kis help
2022. febr. 14. 00:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2022. febr. 14. 07:23
 2/3 A kérdező kommentje:

1

Nekem úgy kellene ez, mintha újak lennének. Használt árakat én is találtam, de ezeknek az ára túl sok mindenben befolyásolt, pl. EURO kategória, stb.

2022. febr. 14. 10:39
 3/3 A kérdező kommentje:
TEhát nem feltétlenül reális árak kellenek, inkább csak segítség, hogy mi volt anno drágább, azt szeretném tudni, hogy egy Volvo f88 vagy egy Scania 1 legyen a drágább?
2022. febr. 14. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!