Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy bírják ezt a Pestiek?

Hogy bírják ezt a Pestiek?

Figyelt kérdés

Múlt héten Pestre kellett mennem autóval, kb. 5 éve nem voltam Pesten autóval.

A nap végére kb. idegroncs lettem, egyszerűen túl sok az autó, dugók hegyek, parkolás egyszerűen kriminális volt... sehol nem volt hely,hosszú idő után jó messze találtam helyet.

Szerintem BKVval sokkal egyszerűbb és könnyebb lett volna.. miért van ilyen sok autó ennek ellenére?

2022. febr. 12. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Mert karigeri biciklisávokat csinált, így egy sáv megszűnt mindenhol. Azért 2 sávból elvenni egyet, ahol még a 2 is kevés, az elég merész. Pl. ezért. Meg sok embernek van autója, egy házban lakik 50 ember, abból ha 10-nek van autója, az arra jutó terület az utcából 5-nek ad helyet, jönnek látogatni, nem csak az ott lakók járnak arra autóval stb stb. Összességében nagyon zsúfolt hely, emberraktárnak jó, lakni, közlekedni nem.
2022. febr. 12. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Kell egy jó adag türelem és nagyon fontos, hogy ne pontos időpontra kelljen odaérned valahová :)
2022. febr. 12. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

akkor még nem jártál Teheránban, Isztambulban, Rómában..érdekes, ott is közlekednek.

Ma különösen élmény volt Budapest, mentek az emberek vásárolni...annyi autó volt, mint égen a csillag.

A múlt héten a sors egy kisebb faluba küldött..csak lestem, itt-ott jött alaki szembe, a falu szinte döunalom volt..élveztem is rendesen.

Aztán visszafelé...már az M1-M7 közös is állt..

2022. febr. 12. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
1-es, nem unjátok még ezt a biciklisávozást? Konkrétan egy útvonal érintett: a Nagykörút. Máshol buszsávok vannak, amik viszik a korábbi kapacitást, de azokon percenként két-három tömött busz megy. A nagykörúti bringasáv meg nem vesz el érdemi kapacitást , hiszen a rendszer áteresztőképessége a csomópontokon múlik, azokban pedig maradt a 2x2 sáv!
2022. febr. 13. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Én már nem járok kocsival a belváros közelébe sem.

Arra ott a bicikli és a BKV.

Hányinger az egész amúgy. Lassan az egész városban olyan büdös van mint egy fedett gokart pályán, a ruhám is tiszta kipufogófüst szagú lesz.

2022. febr. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!