Pestiek hogyan kell taxival elmenni a Buszpàlyaudvartól a kórházig?
Még mielőtt leszállsz a buszról, felhívhatod, mert egy pár perc az ügyintézés. Ha tudsz mondani neki egy konkrét címet, hol vegyen fel. De szerintem van ott taxiállomás.
222-2222, 444-4444, 555-5555, 666-6666, 777-7777, 888-8888 a számaik. Mobilról 06-1- ...
Árkalkulátor az van a taxitársaságok oldalán.
Ilyen belvárosi távon 2000-3000 Ft között szokott kijönni a fuvardíj, lehet 4-5 E is akár, most nincs meg ez a táv pontosan nekem fejben.
Én 10% borravalót szoktam adni, ha nem hibázik a taxis.
egyszer túlhajtott, mert vezetés közben telefonált (!!!), így eleve többet is számlázott, és nem korrigált emiatt, akkor nem adtam borravalót.
Metroval 3 megallo (Deli palyaudvar fele, Astoria-nal kell leszallni), es meg kb. 10 perc gyalog. Google terkep nagy csoda...
Ha mindenkepp taxizni akarsz, toltsd le a Bolt (Taxify) appot, azzal nagyjabol barhova oda tudsz rendelni egy taxit ami oda visz elore kiszamithato koltseg mellett, ahova akarod.
"ha akkor nincs ott taxi akkor felhivom a számukat"
Nem. Taxit mindenképp hívunk, nem kockáztatjuk, hogy beszálljunk egy hiénához! A nagy társaságok közül mindegy, melyiket hívod. Az árat tudod kalkulálni, ahogy már felettem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!