Pestiek hogyan kell taxival elmenni a Buszpàlyaudvartól a kórházig?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kell mennem és vidéki vagyok, lehet hülyén hangzik de tényleg nem tudom hogy kell. Odaérek reggel busszal és ha akkor nincs ott taxi akkor felhivom a számukat és jön oda egy? Mennyi időn belül jön? Mennyibe kerül? Buszpàlyaudvar Stadiontól akarok a Szentkirály utcai fogàszati klinikàra eljutni2019. aug. 25. 09:32
11/18 anonim válasza:
De van ilyen, azért mondtam, hogy már a buszról érdemes hívni, és akkor idejében kiderül, ha nem tudnak küldeni, és akkor hívod a másik társaságot.
12/18 anonim válasza:
7.30-tól 9.00-ig gyalog is kétszer odaérsz.:)
13/18 anonim válasza:
Meg akkor 1-es villamossal a Kőbányai útig és onnan 9-es busz.
14/18 A kérdező kommentje:
0612111111 ez a city taxi száma ugye? De a buszok se tudom mi honnan indul. Pànikolok a nagyvárosban nem tehetek róla semmit nem tudok
2019. aug. 25. 13:33
15/18 anonim válasza:
Akkor ne oda menj fogászatra! Nem tudnak annyit segíteni, ami miatt megéri ez a sok tortúra, nehézség neked!
16/18 anonim válasza:
Oszinten szolva en is ugy latom, hogy a fogaszat a legkisebb problemad. Kifogasok, gorcsos ragaszkodas az elkepzelt uthoz, elore panikolas... nincs kozelebb valami fogaszat, ami nem nagyvaros es nem kell rohamot kapnod, mire odaersz?
A Bolt-os valaszt nyilvan el sem olvastad, te mindenkepp telefonon akarsz taxit hivni mert azt ugy szoktak, kivalasztasz egyetlen tarsasagot es akkor csakis az... mondd, jo ez neked?
17/18 A kérdező kommentje:
Nem a fogaimmal van gond hanem az àllkapcsommal amivel sajnos Pesten foglalkoznak ott a klinikàn úgyhogy kénytelen vagyok odamenni
2019. aug. 25. 14:35
18/18 anonim válasza:
Beülsz egy random taxiba, mondod, hogy: "csókolom, a kórházba akarok menni". Ezzel végetért a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!