Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A benzin mégsem állította le...

A benzin mégsem állította le a közlekedést?

Figyelt kérdés

Most már ugye eltelt egy kis idő mióta 2020 elején bevezették az E10-et. Akkor mindenhol ment, hogy most az autók tönkre fognak menni, motorgenerál stb.

Azóta valahogy ez teljesen elült. Akkor úgymond meg lehet nyugodni, és ki lehet jelenteni, hogy ha 2 év alatt nem mentek tömegesen tönkre az autók, akkor picit csak fel volt nagyítva a valódi jelentősége ennek?

2022. jan. 30. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Most nem azért, de aki nem a bulvársajtóból/clickbait oldalakról tájékozódott, vagy minimális műszaki ismeretekkel rendelkezett, legalább annyira, hogy a megfelelő forráskritikával utána tudjon nézni a dolognak, az szerintem soha nem gondolta ezt :D
2022. jan. 30. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Igen de ez mindig ilyen. Annó mikor bejöttek a vonatok orvos adtak ki tanulmányokat arról hogy emberi test nem bír ki ekkora sebességet. Meg minden mindig mindenhogy rossz ami új sok embernek és végül mikor kiderül hogy nem akkor kussolbak ha még 10ezerbol egyszer igazuk van jön az én megmondtam
2022. jan. 30. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Árt a motornak, csak nem azonnal teszi tönkre.

Pl. több millió ember cigarettázik az országban. Ettől nem fognak azonnal meghalni, csak hosszú távon, átlagosan (!) rövidebb lesz az életük. De ettől még igaz, hogy a cigaretta kifejezetten károsítja az ember szervezetét.

2022. jan. 30. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

3-asnál a pont szerintem tökéletes példát írt.

Egyébként autószerelőként mondom, megszaporodtak az utóbbi 1-2 évben az üzemanyag rendszer hibákkal küszködő autók.

2022. jan. 31. 03:56
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Az nem igaz hogy teljesen és azonnal tönkre teszi a kocsikat, de nem túl jó nekik. Több régebbi Opel tulaj is panaszkodott már, hogy E10-el kopog a motor. Ugyanígy hallani, hogy nem egy autónál csinálta ki az üzemanyagszivattyút. És lassan itt a tavasz, nem egy motorba és kerti gépbe rohadt bele a tavaly beletöltött E10.
2022. jan. 31. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:
86%

5. Ez az üzemanyag szivattyú már régen volt.

Akkor is azt híresztelték hogy a benzin tönkre teszi ezeket.

Aztán meglett cáfolva mert csak az Opel szivattyúi mentek tönkre.

Szart gyártottak és így akarták eltusolni.

2022. jan. 31. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!