Tényleg létezik még olyan ember aki bedől annak hogy vizezik a benzint?😅
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 14:16
1/8 anonim válasza:
Volt ilyen időszak. Manapság nem hallottam róla.
2/8 anonim válasza:
Létezik. A gondolkodás nem az erősségünk.
3/8 anonim válasza:
Létezik. Mint tudjuk, hazánkban jelentős néprétegek számára a sógor, a szomszéd Jóska bá' és a területileg illetékes vendéglátóipari üzemegység (rövidebben csak kocsma) törzsközönsége a legfőbb szakértő minden témában, márpedig ezekben a körökben még ennél nagyobb hülyeség is elhangzik néhanapján.
4/8 Beviz Elek válasza:
Lapos-Föld hívők, Balaton tagadók, Chemtrail, 5g, Bilgéc és a covid csipsz. Tényleg azt furcsálod ha valaki a vizezett benzinben hisz?
5/8 anonim válasza:
Pont azt akartam írni amit #4. Ha valaki ezeket a dolgokat elhiszi, annak egy kis benzinvizezés magától értetődő
6/8 anonim válasza:
Nem vizezik, de amúgy az e10-et lehetne, az már feloldja az e5-nél még megállt az alján, az e10 meg kifakul tőle.🤷♂️
Tapasztalatból beszélek egyik motoromnak be-be ázott a tankja, amíg e5-öt tankoltam, csak néha leengedtem a vizet a tank aljáról tartalék állásba kapcsolva, mostmár az e10 bevezetésénél kénytelen voltam orvosolni a problémát 😅
7/8 anonim válasza:
Minden benzinkút tartályban van kondenzviz.
Ez nem keveredik a benzinnel, nehezebb annál ezért a tartály aljában gyűlik össze.
Ha nem uritik ezt rendszeresen, vagy üzemzavar van, elofordulhat, hogy felszivja a szivattyú és az autóba kerül a víz.
Ez viszont sosem direkt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!