Nagyon ciki, hogy 30 éves korom után kezdek el tanulni vezetni?
Figyelt kérdés
Fővárosban lakom, tömegközlekedéssel mindenhol hamarabb ott vagyok. Férjemnek van jogosítványa, nekem nincs, viszont rám tört a felismerés, hogyha gyerekeink lesznek, lehet kényelmesebb lenne az élet, ha én is tudnék vezetni. Nem gáz, hogy úgy kezdenék bele, hogy már 30 éves elmúltam?2022. jan. 29. 15:03
12/16 anonim válasza:
Földes László (Hobo) 49 évesen szerzett jogosítványt.
13/16 anonim válasza:
Valójában senki nem foglalkozik amúgy vele hogy jajj most xy ennyi idősen szerzett jogsit.
14/16 anonim válasza:
32 évesen csináltam meg.miért lenne gáz?
15/16 anonim válasza:
Az én oktatómnál volt nem egy 40 feletti tanuló is, főleg nők. Nem gáz sohasem, ha meg akarsz tanulni valamit!
16/16 anonim válasza:
"Nagyon ciki, hogy 30 éves korom után kezdek el tanulni vezetni?"
Az nem ciki, de az igen, ha nem tudsz helyesen írni.
Kezdek el vezetni tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!