Nagyon ciki, hogy 30 éves korom után kezdek el tanulni vezetni?
Figyelt kérdés
Fővárosban lakom, tömegközlekedéssel mindenhol hamarabb ott vagyok. Férjemnek van jogosítványa, nekem nincs, viszont rám tört a felismerés, hogyha gyerekeink lesznek, lehet kényelmesebb lenne az élet, ha én is tudnék vezetni. Nem gáz, hogy úgy kezdenék bele, hogy már 30 éves elmúltam?2022. jan. 29. 15:03
1/16 anonim válasza:
Nem gàz.
Rokonom, aki nő, 44 évesen vizsgázott le.
2/16 anonim válasza:
A feleségem 50 évesen vizsgázott, a gyakorlat különösen jól ment.(elméletből 1x megrántották)
Vett magának egy automata szwiftet. Azóta boldog.
3/16 anonim válasza:
Nem gáz. Nyugodtan kezd csak el, nem te vagy sem sz első, sem az utolsó aki 30 évesen testi le a jogsit. 🙂
4/16 anonim válasza:
Ez egyszerűen katasztrófa ! Hogy gondolod ezt ?
5/16 anonim válasza:
Nem gáz. Nincs mindenkinek lehetősége 17 évesen rá, vagy csak egyszerűen nem érdekli a dolog.
6/16 anonim válasza:
nem ciki. mikor én vizsgáztam láttam 40-50 körüli nőt és férfit is.
(csak kezd el és tudd le mert évről évre baromi drága egy vezetés óra díja)
7/16 anonim válasza:
Tavaly szeptemberben szereztem jogsit legjobb barátommal együtt, mindketten 30 évesen.
8/16 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha sosem kezdenél neki, es 40 évesen sem tudsz majd vezetni.
9/16 anonim válasza:
Pasiként 3 éve 42 évesen szereztem jogsit, és nálam sokkal idősebb tanulők is voltak
10/16 anonim válasza:
Pont annyira gáz mint a 63 éves szaktársam mérnökinformatikán.(nem az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!