Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van még valaki a világon aki...

Van még valaki a világon aki rutinpályán neki ment a padkának és megkarcolta a kocsit?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy az oktató üvöltött velem a kocsiban, kiszállt, az ölembe dobta a vizsgaszabályzatot, és otthagyott a kocsiban.

Fél óra múlva jött vissza, én meg ott ültem mint egy hülye. Bőgtem rendesen :)

Elvette a kedvem nagyon, de túlétem.

2010. szept. 10. 13:51
 12/16 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem üvöltött, még annyit sem mondott hogy ejnye bejnye...valószínűleg érezte hogy az ő dolga lett volna fékezni, végülis ezért ül ott
2010. szept. 10. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Nehogy m

r azt szidjátok aki életében először ült a volánhoz!! AZ oktató azért van ott, hogy figyeljen, és időben "pedálozzon", nem véletlen vannak neki is ugyan olyan pedálok odalenn!!!

Te meg nyugodtan tanulj tovább vezetni, semmi gond, majd belejössz! Családi tapasztalat, nemrég estünk túl egy tanfolyamon, azt hittem az illető sosem fog vezetni olyan béna volt! Mostanra tök ügyes, megy mint a golyó!Általában mindenki így kezdi, tehát ne aggódj, menj és tanulj tovább!!!

2010. szept. 11. 06:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezért ne érezd magad rosszul! :) Az oktató azért oktató, hogy megtanítson vezetni, ő vállalta hogy a kocsijával bármi történhet stb. Szóval első alkalom után nem szabad így feladni.

Aki meg azt írta hogy miért nem az oktatót sajnáljuk, annak azt üzenem hogy nyaljon sót, ha ekkora paraszt! :)

2010. szept. 11. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg ássál sírt magadnak, úgyis üres a temető ;)

Utolsónak szólt

2010. szept. 11. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Meghagyom a helyet neked. :D
2010. szept. 11. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!