Mit gondolsz a tátott szájú, bamba képű sofőrökről?
A 12:28 és a 12:36-os hozzászólás is az enyém volt.
Andi :)
No, én tömegközlekedem. Közben figyelem a forgalmat mellettünk. Hát, sokszor vissza kell fognom magam, hogy fel ne nyerítsek, olyanokat tesznek a volán mögött ülők. Nem csak piros lámpánál, dugóban, hanem folyamatos haladás közben is.
Azon már meg sem lepődöm, hogy könyékig az orrában van, aztán alaposan megnézi a kibányászott adagot. De mikor már mindezt az "anyós" ülésbe törli, az már nem semmi.
Akkorákat ásít sok, hogy azt hiszem kiugrik az állkapcsa. Önfeledten, mintha otthon lenne, nem a városi forgalomban. A minap 2x2 sávos úton a belső sávban ment melletünk egy furgon, az egy dolog, hogy a sofőr menet közben kézben tartva a készüléket, mobilozott. Bal kézben a teló, jobban sebességet vált, addig a kormányt az őrangyala fogta, mert a lábával sem tartotta, mint sokan teszik. De amikor a jobb kezével elkezdett gesztikulálni, azon már kiakadtam. Időnként a kormányhoz kapott, és mintha előtte lenne a beszélgetőpartnere, tovább mutogatott. Na, itt nekem maradt tátva a szám, mondván ilyen nincs. Szóval érdemes néha nézni a többieket. Azokat imádom, akik énekelnek. A zene szól a kocsiban, bár én nem hallom, de létszik, hogy énekel, ujjaival a kormányon veri a ritmust, és közben mindent észlel a forgalomban maga körül. Ők a kedvenceim.
Kedves Andi!
A villogás - én csalogatásnak hívom - azért meglehetősen veszélyforrás lehet, mert például ha zebránál villogsz a gyalogosnak, a másik sávban jön egy barom állat, az még nem biztos, hogy megáll. A gyalogost nagyon könnyű becsapni. Zebránál ezért sosem villogok, a gyalogosra bízom, hogy elindul-e vagy sem. Azzal, hogy megállok, minden magamtól telhetőt megtettem, innentől már a gyalogoson áll a dolog - no meg a másik sávban közlekedő barom állaton. Azért az a nagyon gáz, hogy Budapesten szabályosan közlekedni komolyan balesetveszélyes...
Én az orromat szoktam piszkálni,göngyölgetem aztán elpöckölöm. xD
Unalom ellen tök jó,mikor hosszú a sor.
Ha egyedül vagyok,szoktam énekelni is.
Nem érdekel mit szólnak,mert úgysem ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!