Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a tátott szájú,...

Mit gondolsz a tátott szájú, bamba képű sofőrökről?

Figyelt kérdés
Amikor meglátok egy ilyen formát, nevetőgörcsöt kapok. Legszivesebben kiszállnék a kocsimból, odamennék hozzá, és az állkapcsát felemelném, nehogy még a végén leessen. Tudom köcsögség kinevetni azokat, akik valami okból kifolyólag nem nagyon kapnak levegőt az orrukon, de könyörgöm, ne nyúljon már az ember szája nagyobbra fél méternél...
2010. szept. 9. 12:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nagyon fura ember lehetsz a hozzászólásaidból ítélve. Ezentúl vigyázok, hogy tartom a számat!!! Bár nem szoktam tátva felejteni, de lehet, hogy fintorgok??
2010. szept. 9. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:

A 12:28 és a 12:36-os hozzászólás is az enyém volt.

Andi :)

2010. szept. 9. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:

No, én tömegközlekedem. Közben figyelem a forgalmat mellettünk. Hát, sokszor vissza kell fognom magam, hogy fel ne nyerítsek, olyanokat tesznek a volán mögött ülők. Nem csak piros lámpánál, dugóban, hanem folyamatos haladás közben is.

Azon már meg sem lepődöm, hogy könyékig az orrában van, aztán alaposan megnézi a kibányászott adagot. De mikor már mindezt az "anyós" ülésbe törli, az már nem semmi.

Akkorákat ásít sok, hogy azt hiszem kiugrik az állkapcsa. Önfeledten, mintha otthon lenne, nem a városi forgalomban. A minap 2x2 sávos úton a belső sávban ment melletünk egy furgon, az egy dolog, hogy a sofőr menet közben kézben tartva a készüléket, mobilozott. Bal kézben a teló, jobban sebességet vált, addig a kormányt az őrangyala fogta, mert a lábával sem tartotta, mint sokan teszik. De amikor a jobb kezével elkezdett gesztikulálni, azon már kiakadtam. Időnként a kormányhoz kapott, és mintha előtte lenne a beszélgetőpartnere, tovább mutogatott. Na, itt nekem maradt tátva a szám, mondván ilyen nincs. Szóval érdemes néha nézni a többieket. Azokat imádom, akik énekelnek. A zene szól a kocsiban, bár én nem hallom, de létszik, hogy énekel, ujjaival a kormányon veri a ritmust, és közben mindent észlel a forgalomban maga körül. Ők a kedvenceim.

2010. szept. 9. 13:00
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves Andi!

A villogás - én csalogatásnak hívom - azért meglehetősen veszélyforrás lehet, mert például ha zebránál villogsz a gyalogosnak, a másik sávban jön egy barom állat, az még nem biztos, hogy megáll. A gyalogost nagyon könnyű becsapni. Zebránál ezért sosem villogok, a gyalogosra bízom, hogy elindul-e vagy sem. Azzal, hogy megállok, minden magamtól telhetőt megtettem, innentől már a gyalogoson áll a dolog - no meg a másik sávban közlekedő barom állaton. Azért az a nagyon gáz, hogy Budapesten szabályosan közlekedni komolyan balesetveszélyes...

2010. szept. 9. 13:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Amikor divatba jöttek ezek a headsetes mobilok, mindig azt hittem, hogy az illető magában beszél a volánnál. :) (Talán pont a jogsim lerakása idejében kezdődhetett a headset-mánia...)
2010. szept. 9. 13:05
 16/16 Zsirember válasza:

Én az orromat szoktam piszkálni,göngyölgetem aztán elpöckölöm. xD

Unalom ellen tök jó,mikor hosszú a sor.

Ha egyedül vagyok,szoktam énekelni is.

Nem érdekel mit szólnak,mert úgysem ismernek.

2010. szept. 9. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!