Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondolsz a terepjárókról,...

Mit gondolsz a terepjárókról, a terepjárósokról?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 20:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy terepjárójuk van.
2011. jún. 21. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Attól függ.Hogy TEREPJÁRÓRÓL van-e szó vagy telepjáróról.Meg attól is,hogy közúton vagy terepen.
2011. jún. 21. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
A terepjárósokat tisztelem és becsülöm. A divatmajmokat, akik megvesznek valami böszme nagy p*cshoszabbítót (Q7, Touraeg, Navarra, stb.) és csak a városban villognak vele, ki nem állhatom.
2011. jún. 21. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Nincs ilyen terepjáróm kedves utolsó de az ilyenekrőlis megvan a véleményem akik ilyeneket modnanak hogy p*cshosszabitó. nagy az irigység mert nincs pénz?
2011. jún. 22. 00:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszenek a terepjárók,és ha tehetném Én is vennék.Viszont azt gondolom nem mindenkinek való,valaki csak azért vesz mert hírtelen megszalad,és csak fel akar vágni vele,közben pedig 50-es az IQ-ja.
2011. jún. 22. 06:53
 6/11 A kérdező kommentje:

Többen is ráéreztek arra, amire kiváncsi voltam.

Szerintem három féle típusba lehet azokat sorolni, akiket terepjárósnak szoktak nevezni:

1. Vannak a rendes, valódi terepjárósok, akik Samurai-al, UAZ-zal, Niva-val tolják, és mindezt kulturált, szervezett körülmények között teszik versenyeken, túrákon, baráti összejövetelek alkalmával.

2. Vannak továbbá akik szintén a már említett autókkal mennek, de közel sem kultúráltan és szervezetten. Leginkább rendszám nélkül, szanaszét rohadt autóval terepeznék és lelkiismeretfuldalás nélkül mennek be akár természetvédelmi területekre is.

3. És vannak azok, akiket a közvélemény leginkább szeret terepjárósoknak nevezni, pedig legkevésbé ők azok. Ők az X5, Q7 és hasonlók tulajdonosai. Ezek az autósok rendkívül különbözőek lehetnek: gazdag apuka kisfia, kopasz, napszemüveges szekrények, szőke, nagymellű, IQ nulla "nők", de akár normális emberek is lehetnek, akik megengedhetik maguknak az ilyen autókat.

Ami az autókat illete, hát én még egy pocsojába sem mennék velük, nemhogy valódi terepre. De ez nyílván nem az autók hibája, őket már a betondzsungelekbe szánták, nem pedig valódi terepre. Bár vannak akik azt hiszik, hogy az összkerékhajtás már elég is bármire: http://www.youtube.com/watch?v=dvihBXPyaaQ

2011. jún. 22. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak azokkal van bajom, akik állatok az ilyen autókkal. Mondjuk ez az összes autósra a igaz, ha megtehetném ilyesmi "terepjárót" vennék. pl: az új Touareg, Q7, BMW X3. viszont ezeket utálják az emberek általában. Ezért egy Lexus RX 450h-t vennék. Aki meglát egy ilyet biztos nem arra gondol, hogy bűnöző bodzaszedő és, hogy 0 munkával kereste az árát. Ráadásul ez benzines és hybrid. 10 literrel eljárkál mindenhova a 3500-ös motor. Ez igazán baráti a felsoroltak gázolajból nem esznek 11 alatt.
2011. jún. 22. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Ma 00:31: nem irigység. Tapasztalat. Évtizedek óta vezetek és nagyon sok mindent láttam már az utakon. Egyetértek a kérdező véleményével is, ezek a "divatterepjárók" valódi terepen meghalnak, kihasználni nem lehet őket (nem áruszállító, terepet nem bírja, akkor minek), csak divatfogás az egész, pénzes kivagyi embereknek. Egy alap személyautó is elvisz A pontból B pontba, ha sok a cucc, vegyen "dobozos" kisautót vagy furgont az ember.
2011. jún. 22. 16:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja de tudod vn akinek ez tetszik akkor a te véleményed szerint vegyen midnenki trabantot vagy ladát hisz azis elvisz a-ból B-be
2011. jún. 22. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Imádom,amikor a kisebb pénzű ember rosszallását irigykedésnek titulálják.Nem megy rosszul a sorom,azonban úgy gondolom,hogy az ilyen kibúvókat kereső emberek jelleme elfér a pénztárcájukban.
2011. jún. 22. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!