Mit gondolsz a terepjárókról, a terepjárósokról?
Többen is ráéreztek arra, amire kiváncsi voltam.
Szerintem három féle típusba lehet azokat sorolni, akiket terepjárósnak szoktak nevezni:
1. Vannak a rendes, valódi terepjárósok, akik Samurai-al, UAZ-zal, Niva-val tolják, és mindezt kulturált, szervezett körülmények között teszik versenyeken, túrákon, baráti összejövetelek alkalmával.
2. Vannak továbbá akik szintén a már említett autókkal mennek, de közel sem kultúráltan és szervezetten. Leginkább rendszám nélkül, szanaszét rohadt autóval terepeznék és lelkiismeretfuldalás nélkül mennek be akár természetvédelmi területekre is.
3. És vannak azok, akiket a közvélemény leginkább szeret terepjárósoknak nevezni, pedig legkevésbé ők azok. Ők az X5, Q7 és hasonlók tulajdonosai. Ezek az autósok rendkívül különbözőek lehetnek: gazdag apuka kisfia, kopasz, napszemüveges szekrények, szőke, nagymellű, IQ nulla "nők", de akár normális emberek is lehetnek, akik megengedhetik maguknak az ilyen autókat.
Ami az autókat illete, hát én még egy pocsojába sem mennék velük, nemhogy valódi terepre. De ez nyílván nem az autók hibája, őket már a betondzsungelekbe szánták, nem pedig valódi terepre. Bár vannak akik azt hiszik, hogy az összkerékhajtás már elég is bármire: http://www.youtube.com/watch?v=dvihBXPyaaQ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!