Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a teendom most??

Mi a teendom most??

Figyelt kérdés

Jó napot!

Eladtam egy autot, viszont rosszul lett kitoltve az adasveteli, igy nem tudtam bejelenteni hogy eladtam, mert nem fogadtak el. Biztositas nincs rajta, es most kaptam egy levelet az hivataltol, hogy kozlekedesi igazgatasi eljaras indul.

Ez mit jelent pontosan.

Az auto mar nincs meg, alkatreszekre lett szetvontva.

Koszonom a valaszt.

2021. dec. 27. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztosítás hiányában kivonják a forgalomból, illetve a biztosító elfogad bármilyen salátát, ami igazolja, hogy el lett adva az autó.

Ilyenkor az okmányiroda azt erőlteti, hogy írjatok másik szerződést, ami nekik jó.

háhogyne.

2021. dec. 28. 05:55
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Mi a teendőd? Le fogják írni a határozatban.

Mivel a járműnyilvántartás szerint még a neveden van az autó, bekérik a forgalmit és a rendszámot, és fizeted szépen a büntetést.

2021. dec. 28. 08:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit takar az, hogy "rosszul lett kitöltve az adásvételi"?

Más a rendszám, vagy álnevet használt az egyik fél? ;)

Elég nehéz elképzelni, hogy az eladó, a vevő, és a két tanu is aláír valamit, amiről tudják, hogy nem igaz.

2021. dec. 28. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:

A rosszul kitöltésben azt értem, hogy cégnek lett eladva. A vevő rányomott egy bélyegzőt a vevő oldali részre. Es ezt nem fogadtak el.

Kerhetik a forgalmit es a rendszámot, mert egyik sincs nálam. Mert a kocsi mar januárban elment, azóta meg mar darabokban van, mint alkatrész.

2021. dec. 28. 11:50
 5/5 veterán vas ***** válasza:
0%
Ha már januárban azt mondták, hogy nem megfelelő az adásvételi, miért kellett majd' egy évet várni?
2021. dec. 28. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!