Hitelkartyanal, ha ATM-et hasznalva veszek ki penzt, akkor a szamlamon “zarolt” osszeggel van meg teendom?
Figyelt kérdés
Vagy a hitelkartya igy mukodik? Vagy mi a teendom meg ilyenkor? Az osszeg italasa a banknak, vagy mi? (Erste maestro)2020. júl. 4. 20:09
3/8 A kérdező kommentje:
Hitelkartya, de azt olvastam ha nem fizetem vissza akkor kamatot tesz ra a bank. Akkor ez csak azoknal ervenyes akiknel 0 ft van a szamlan?
2020. júl. 4. 20:42
4/8 anonim válasza:
Hitelkártyát fordulónapig kell visszafizetni, de te vagy hülye vagy, hogy hitelkártyáról veszel fel készpénzt vagy halvány fogalmad nincs, mi a különbség a hitel- és a bankkártya közt.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt az egy fajta kartyat tudtam rendelni a diakszamlamhoz, es en vagyok a hulye? Kulfoldon ragadtam es kell a keszpenz, vagy talan egyek homokot esovizzel? En altalaban nem hasznalok bankkartyat/hitelkartyat, es igen beletalaltal hulye vagyok hozza, ezert is tettem fel a kerdest, mert fogalmam nincs mit takar ez a kifejezes hogy az osszeg zarolva van, vagy modt mit kellene csinalnom
2020. júl. 4. 23:39
6/8 anonim válasza:
Diákszámlához kizárt, hogy hitelkártyát adtak volna
7/8 anonim válasza:
Semmit nem kell csinálnod. Ha zárolva van, az annyit jelent, hogy nem elérhető az egyenlegeden és majd le lesz könyvelve.
Ha hitelkártyáról van szó, annál a készpénzfelvétel azonnal kamatozik, szemben a kártyás vásárlással, ami a fordulónapig kamatmentes.
De ha diákszámlád van, ahhoz valóban igen valószínűtlen, hogy hitelkártyát kaptál volna, inkább betéti kártya lesz az.
8/8 anonim válasza:
nincs maestro hitelkártya, szóval ez csak sima betéti lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!