Magyarországon az autópája díjat miért nem lehet kilométerre fizetni autónál, miért csak kamionnál?
Ha neked úgy jobban megérné, akkor ez a válasz.
Az élet végtelen számú területén nem azt fogják nézni, hogy hogyan tudnának több pénzt a zsebedben hagyni.
Tudod egyáltalán a kamionoknak hogy mérik és számolják a km-t?
Már eleve megkell venni és beszerelni a boxot ami kommunikál a műholdakkal.
Ez már többe kerül mint az éves matrica.
Nem feltétlenül a pénz miatt van, iszonyat mennyiségű felesleges adminisztrációval járna.
Ráadásul a személyautókban nincs olyan műszer mint a tachográf.
Erre csak azt tudom mondani, aki annyira xarrágó, hogy földhöz vágja egy havi, vagy alkalmi pálya matrica, annak alapvetően az autózás sem ajánlott, vagy járjon főutakon!
Hugo kamera rendszer azért nem minden ki és felhajtó előtt van!
Jó nagy átlagban ki lehetne számolni egy körülbelüli összeget!
Amúgy a matricát nagy átlagban még mindig autóból "mérve" ellenőrzik!
Az a baj, hogy te rohadt sokat képzelsz a Magyarországi állami informatikai rendszerekről... sajnos ezen a téren még mindig nagyon balkán vagyunk.
Az a szomorú, hogy sajnos ezt tudom...
#6 "rohadt sokat képzelsz a Magyarországi állami informatikai rendszerekről"
Soha nem mondtam ilyet. Azt mondtam, hogy az alapok adottak egy ilyen bevezetéséhez. Az már egy teljesen más kérdés, ha az alapokra nem tudnak építkezni.
“ ly betű is ingyen van ám”
Csakhogy ő elboltolta egy szóközre.
“ sajnos ezen a téren még mindig nagyon balkán vagyunk.”
Azt te csak hiszed. Osztrákoknál a mai napig ragasztgatni kell a matricát. Akkor ők meg Közép-Afrika?
Vagy pl. 11 éve magyarországon az esti banki utalás másnap reggelre megérkezett, németeknél ez 3 nap volt.
Vagy épp most szerencsétlenkednek a gyors internet kiépítésével, mert a 90-es években kiépítették, amikor Kelet-Európában még csodának számított, aztán megragadtak azon a szinten. Ma meg választási program volt az üvegszálas internet, mert a keleteurópai országok előrébb járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!