Hogy taxiként használták-e az autót?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az érdekelne, hogy miért rossz, ha az autót taxiként használták? Tudom, hogy az ilyen autó futásteljesítménye mindig magasabb, de van más ok? Tudjátok, hol tudom ellenőrizni, hogy taxiként használták-e az autót?#taxiként
2021. dec. 14. 10:12
1/2 anonim válasza:
Jobban kopnak az ulesek, sok ajtonyitogatas, fokepp varosban hasznaltak, ami nem epp a legkimelobb uzem.
2/2 anonim válasza:
Az én 30 éves autóm taxi volt anno. 180 ezer km van benne, egy ritka típus, amit gondolom valamiér olcsóbb volt megvenniük "cégnévre". A zárszerkezet ennél a típusnál mondhatni típushiba, hogy hamar elkopik. Hát el is kopott, a gyújtáskapcsoló is ki van kopva és a vezetőülés elég csúnyán ki van ülve. Egyébként nincs nagy baja, annyi hogy valószínűleg egyszer hengerfejezték és több dolgot is rosszul raktak össze, ezért szintehasználhatatlan állapotba árulták. A motor rángatott, füstölt és zabálta az olajat. Ezt a szétégett szelepszárszimeringek, a map szenzorra kötött kartergázcső és az összerakáskor kihagyott testkábel okozta.🤦♂️ A szelepszárszimeringeket amúgy látszott hogy ügyesen kicserélték, csak a 8 szelepes motorhoz megvették a 16 szelepes motor 8 darab szívóoldali szimeringjét...persze hogy megégett akipuf oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!