Milyen esetben szoktatok ledudálni valakit?
Figyelt kérdés
Például én szinte soha nem szoktam, mivel belátom, hogy kisebb hibákat véteni emberi dolog, ha nem nagy dolgot csinál az illető, akkor fel sem veszem annyira sem, hogy akár a kürthöz érjek.
Viszont ma munkából hazafelé jövet (lakott terület már) egy mellékútról láttam, hogy közeledik lassan a főút a felé (amin én haladtam) egy nyerges vontató. Láttam a kabinban a sofőrt tisztán, hogy néz néz, de nem igazán fékez és már kanyarodik is elém a nagy szerelvénnyel, úgy, hogy én majdnem meg kellett álljak, holott neki van ott stopja. Szerencsénkre alig 50-55-tél mentem úgyhogy lazán le tudtam lassítani. Szerintem ez már oltári nagy taplóság, ideges lettem és ezúttal jó hosszasan nyomtam a dudát.
Szerintem ehhez már azért pofa kell.
2021. dec. 8. 16:28
11/11 Senior Séf válasza:
40 éve vezetek, de szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor dudáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!