Ilyenkor ki a hibás?
Figyelt kérdés
Egy parkolóban kiálltam a helyemről és haladtam volna tovább, de a parkoló bejáratánál már állt valaki, hogy jönne be. Kicsit visszább gurultam, hogy beengedjem, viszont egy harmadik fél tolatott volna be a helyemre. Ekkor történt vele a koccanás. Kettőnk közül ki a vétkes? Én, amiért gurultam, tehát nem világított a tolató lámpám, vagy aki állt volna a helyemre, mert nem volt elég körültekintő?2021. nov. 25. 08:55
11/20 anonim válasza:
"n azért nem merném ezt ilyen egyértelműen kijelenteni, tekintve hogy a kérdező hátragurult, nem tolatott."
Na, az még rosszabb. A tolatás az szándékolt, a gurulás kontroll nélküli.
12/20 anonim válasza:
#10 egészségedre. Gondolom ennyi ésszel arra is számítani szoktál, hogy egy autó ami nincs rükvercben elindul hátrafelé...
15/20 anonim válasza:
Taktikai ITGay megfigyelő komment.
16/20 anonim válasza:
#15 neked ugye nem a magyar az anyanyelved?
17/20 anonim válasza:
Hátramenetben egymásnak mentetek, tipikus 50-50 szitu.
Akkor már izgalmasabb, ha te még pont megállsz és csak a másik tolat neked, mert ilyenkor baromi nehéz bizonyítanod, hogy te megálltál az ütközés előtt.
18/20 anonim válasza:
#16 De, a magyar az anyanyelvem!
19/20 anonim válasza:
TGay? Te berúgtál vagy fent van valami bajod? Irkálsz mindenkinek össze-vissza. A számokat esetleg ismered? Mert amiket írsz azokhoz semmi köze a címzetteknek!
20/20 anonim válasza:
Én ismerem, a számokat meg a betűket is, ha nehézségeid vannak kérdezz, szívesen válaszolok konkrét kérdésre, bár nagyon messze vagyunk már a tárgytól egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!