Nyeltem egy kis gázolajat, lesz tőle bajom?
Figyelt kérdés
Kiköptem mindet, szerintem nem nyeltem belőle, ennek kb 40 perce, most kicsit hányingerem van2021. nov. 23. 16:51
1/12 anonim válasza:
Most nyeltél, vagy nem?
Mert ha igen, bizony lehet tőle bajod!
2/12 A kérdező kommentje:
Nem hinném, de ha igen is csak nagyon keveset
2021. nov. 23. 16:55
3/12 anonim válasza:
112-t hívd, ők megmondják mit csinálj
4/12 anonim válasza:
Nem hiszem, régen mikor szívták le az autókból is nyeltek sokan. Igyál sok vizet.
5/12 anonim válasza:
Tüdőgyulladást okozhat, többek között, már kisebb mennyiség is.
6/12 anonim válasza:
Ha BIZTOS vagy benne, hogy max egy nagyon kicsi ment le, akkor nem lesz tőle bajod, hányinger/hányás/hasmenés éppen előfordulhat, de semmi komoly és semmi maradandó. Ahogy #4 írta, igyál sok vizet.
Persze a tuti az az lenne, ha felhívnád a mentőket, vagy az ETTSZ-t (+36 80 201 199), de ha nem tudod normálisan megmondani, hogy nyeltél-e és mennyit, akkor nem sokat tudnak veled kezdeni.
7/12 anonim válasza:
nem is nyelted le, nem hiszem hogy (komolyabb) bajod lenne tőle.
8/12 anonim válasza:
Ja és még két dolog: egy, hányinger ide vagy oda, próbáld meg mindenképpen elkerülni a hányást. A gyomorban még mindig kevésbé veszélyes, mint a tüdőben, hányásnál pedig fennáll a kockázata, hogy a tüdőbe (is) kerül. Másrészt ne igyál és egyél semmit, ami zsíros. Rossz ötlet nagyon. Szóval egyelőre maradjon a víz és erős diéta.
9/12 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz.
Mi régebben sokat szívtunk és bizony meg is kóstoltuk rendesen, de sose lett bajunk tőle.
10/12 anonim válasza:
És ez hogy sikerült, ásványvizes flakonba tároltad és elfelejtetted vagy hogy? Vagy még gyerek vagy és nem szóltak, hogy a benzines kannába nem inni való van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!