Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hová boríthatom ki a Dieselt?

Hová boríthatom ki a Dieselt?

Figyelt kérdés
Van egy kanna régi Diesel-em, amivel nem tudok mit kezdeni, de szükségem lett a kannára, így valahogy meg kell szabadulnom a löttytől. Csak nem botíthatom ki csak úgy és a csatornába sem önthetem bele. Mit kezdjek vele?
2021. nov. 21. 15:44
 1/6 anonim válasza:
100%
Benzinkutakon le lehet adni úgy tudom. Semmiképp ne öntsd a csatornába, borzasztóan környezetszennyező.
2021. nov. 21. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Veszélyes hulladékot átvevő cégeknél próbálkozz. A csatornába ne öntsd bele, mert rendkívül környezetszennyező!
2021. nov. 21. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire régi gázolaj az?

Mert én 7 éveset is felhasználtam és tökéletesen ment vele.

2021. nov. 21. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Falun a kazánba jó lesz még!
2021. nov. 21. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Töltsd ki sima üdítős flakonokba, aztán begyújtani jó lesz apránként vagy bármi iylesmire.
2021. nov. 22. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 30 éves HTO-m volt másfél hordóval, ami gyakorlatilag színezett gázolaj. Meghirdettem múlt télen, és még némi pénzt is adott, aki elvitte valami kistraktorba.

Egy kannáért mondjuk nem autóznának el messziről, de ha ingyen adod, és az adott településről olvassa valaki, a mai árak mellett biztos elmegy érte. Sok évig működőképes, főleg friss gázolajjal keverve.

2021. nov. 22. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!