A kocsibejárót , hogy be tudjunk állni a garázsba kinek kell megcsinálnia?
Figyelt kérdés
Kint áll az autónk az úton, mert úgy megsüllyedt a járda ,hogy fenn akad. Mi most 12 cm rel megemeltük a járdát. Voltunk a hivatalba azt mondták semmi keret nincs erre, de ugye kint nem állhatsz. Lejtést akartunk csináltatni, de a szomszéd azt mondta legyen egy lépcső fok mert akkor hozzá megy az eső víz. Így csinálták meg, de most a másik szomszéd bejelentette , hogy nem tud biciklizni a járdán. Most azt akarja a jegyző, hogy 4 méter hosszú járdát csináljunk mindkét irányba , 2 hét alatt. Mi felajánlottuk, hogy itt az anyag mert maradt meg, csinálja meg az ő emberük hogy ne kössön bele senki, de nem akarják. Ugye az övék mert közterület, de mi nem tudtuk használni a garázst. Akkor ez kinek a feladata megcsinálni?2021. nov. 5. 15:06
2/7 A kérdező kommentje:
Meg fognak büntetni.
2021. nov. 5. 15:20
3/7 anonim válasza:
Hát hivatalosan nem nyulhattok hozzá. A javítást persze megcsinalhatjatok de átalakítani nem szabad.
Ettől függetlenül én hagynám igy, szerintem nem büntetnek még csak mondjak :) legalábbis nálunk ez megy
4/7 anonim válasza:
Járdán TILOS biciklizni. Nagyon ritka az, amikor mégis szabad. Jelentsen fel, azzal saját magát árulja be.
5/7 A kérdező kommentje:
Így jelentettek be , egy 65 éves néni, mindig itt a járdán biciklizik, mivel az úton nem lehet olyan rossz.
2021. nov. 5. 16:21
6/7 anonim válasza:
"Lejtést akartunk csináltatni, de a szomszéd azt mondta legyen egy lépcső fok mert akkor hozzá megy az eső víz. Így csinálták meg"
Frankóra építettek egy szegélyt a járdán keresztbe? Azok sem voltak épelméjűek. Bár ez látszik abból is, hogy elfogadták a munkát közterületen engedélyek nélkül.
Szerintem az lesz a vége, hogy visszaállítatják az eredeti állapotot.
Vagy építenetek kell egy felüljárót, 2 hét alatt :D
7/7 A kérdező kommentje:
Ha vissza állítják , és kint áll az autó akkor nem tudok beállni, már egyszer szétrohadt az allja, meg az útat feltöltötték kövel, és ahogy megy egy autó vagy vágják a füvet a szélvédőt már szétverték a kavicsok. Megkérdeztük mit kell csinálni, azt mondták azt amit akarunk mert se pénz se ember, őket nem érdekli. Az a nagy baj ezt írásba kellett volna kérni. Mert most mossák kezeiket, addig fofgok harcolni, hogy ott az anyag, küldjön ki embert és csinálják meg, akkor abba már nem kötnek bele. De utánna olvastam , ez nem is indok, hogy nem tud biciklivel végig menni, mert tilos járdán biciklizni. Mi lesz ha állok kifelé, és szétnézek de ő elém hajt? Tolva meg nincs olyan patka szépen el lehet menni.
2021. nov. 6. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!