Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi történne, ha építenék...

Mi történne, ha építenék magamnak egy valamit, ami nem autó, nem motor, 3 kereke van, és motros?

Figyelt kérdés
Főútra fel lehetne vele menni? Ha nem, akkor füvön, homokon, vagy föld felett lebegve 1 méterrel lehetne közlekedni vele, ha valaki összerakna ilyet?
2021. nov. 4. 00:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Magyarul Velorex?
2021. nov. 4. 07:24
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem trike-ra gondol a kérdező, létező dolog, amcsiban lehet is ilyet építeni, idehaza csak 1-2 tucat van, mivel EU-n belül nincs gyártó, ha meg magadnak építed egy vagyon lepapíroztatni, persze ha van elég pénzed, akár egy rozsdás biciklire szerelt V8-assal is rohangálhatsz :)
2021. nov. 4. 07:29
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Sajnálom, de az "otthon kókányolok" nem minősül hozzáértésnek.
2021. nov. 4. 07:41
 14/24 anonim ***** válasza:
8%
Nem kókányolok, már ha ezt nekem szántad.
2021. nov. 4. 07:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Bár mondjuk sejtem alapból fingod sincs mi az hogy kókányolás, csak használod a szót, pont mint a kisgyerek mikor meghall egy csúnya szót és mondogatja...
2021. nov. 4. 07:51
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

#5: Tehát a szigorú szabályozás ellenére is egy műszaki hibás autó miatt szenvedtél balesetet, de azon hisztizel, hogy miért nem enyhébbek a szabályok? Logikus...

Egyébként tuning autóm van, de én még így is szigorítanék. Csak ésszel, a normális tuningot könnyebbé tenném, a sok sz/rt meg tuningtól függetlenül nem engedném az utakra

2021. nov. 4. 07:54
 17/24 anonim ***** válasza:
17-es, azért egy kulturált kilépőt csak sikerült ideböfögni. Érvelni nem tudtál jól, a kritikákra sértődötten odaírtad, hogy csakazértis neked van igazad, aztán jön egy ilyen dicsőséges kilépő. Remek figura vagy, mondhatom…
2021. nov. 4. 08:01
 18/24 anonim ***** válasza:
6%

Pedig igaza van, szerintem a 2-kreténre még így is egész normálisan reagált,és tényleg látszik hogy ebből 2-3 emberke egymás felszopogatása lett volna,itt gyakorin általában így szokott lenni, na mind1, nem kívánok ebben a beszélgetésben részt venni.

A kérdésre, nem lehet ebben a fostos EU-ban legalábbis, de mint írták amcsiban lehet, ott kicsit normálisabbak a törvényhozók.

2021. nov. 4. 08:09
 19/24 anonim ***** válasza:
82%

Gratulálok a roppant színvonalas megnyilvánuláshoz, ha már érdemi választ nem tudtál adni...

2021. nov. 4. 08:30
 20/24 anonim ***** válasza:
#19 Tudod mi elég általános még itt gyakorin? Az, hogy ha egyetlen ember mond valami oltári kreténséget, amivel senki nem ért egyet, akkor mindenki hülye, csak az nem, aki kreténséget ír. Nyilván ő az okos, míg a többiek csak szopkodják egymást. Isten ments, hogy esetleg a többiek azért értenek egyet, mert mondjuk nekik van igazuk.
2021. nov. 4. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!