Mi történne, ha építenék magamnak egy valamit, ami nem autó, nem motor, 3 kereke van, és motros?
#1 "putri eu"
Ja szerintem is az EU a szarházi, amiért nem engednek mindenféle kétes eredetű ön- és közveszélyes fostalicskát az utcára. Bezzeg az USA milyen király, hiszen egy 10 perces szemrevételezés nyilván elegendő az alkalmasság elbírálásához.
Egyszer remélem testközelből is megtapasztalod, hogy miért vannak ezek tiltva. Ne essen semmi bajod, azt őszintén nem kívánom, de az autód legyen erős totálkár. Csak kíváncsi vagyok, hogy utána is megmarad-e ezen véleményed.
motros? pls!!!!
nem motrok, hanem motorok
nem motros, hanem motoros
nem motrot, hanem motort
3-as igen az EU egy szaros putri, és az USA-ebben bizony sokkal jobb hely.
Volt hogy fék meg minden nélkül belém szaladtak egy összetákolt "tuning" autóval, az autóm is totálkár volt, sérülés is volt, de bizony a véleményem továbbra is megmaradt.
ÉS egyébként igen, egy 10-perces szemrevételezés bőven elég, amúgy azt elfelejtettem írni hogy nyilván van egy alap műszaki utána, fék, lámpák stb-t megnézik...
"Dehogy elég az a 10 perces check, marhaság."
De, bőven elég, és nem, nem marhaság.
"Annyiból ki nem derül, hogy mondjuk milyen táncba kezd az adott szerkezet, amikor 65 mph tempónál hirtelen meg kellene tudni állni - hogy csak egy kiragadott példát említsek."
És? Ki kell próbálni, mert szerinted szemrevétel előtt nem próbálja ki aki csinálta? Kipróbálja ha szar alakít rajta és annyi.
"Ne vicceljünk. Akármennyire is ragaszkodsz a véleményedhez, az sajnos hülyeség."
Nem, nem hülyeség.
8-as de, szerelek is, most is alkatrészeket keresek. Vezetek is,és szerelek is,eddig nem volt olyan gond amit ne tudtam volna megoldani.
Úgyhogy cicabogár de, mondhatjuk értek hozzájuk, legalábbis azokhoz amiket használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!