Csinált már valaki olyat, hogy pl autópályán találomra kiválaszt egy másik autót, és követi, hogy az a másik hova megy? Még ha az egész országon is keresztül kell követni? Jó móka lehet.
Aztán véletlenül hiba csúszik a számításokba,
és az utolsó dolog, amit aznap eszel,
a saját térdkalácsod lesz.
Ilyet nem, de volt egy elég hülye "élményem".
Kb 25 km-re járok egy tanfolyamra hetente egyszer délután. Az idén eddig 5 alkalom volt, amikor az elsöre mentem, kb 5 km-rel azután, hogy elindultam, elém fordult egy autó, és ugyanaz aza épület elött állt meg, ahová én is parkoltam (Nem a tanfoylam helye, ott nincs elég paroló).
Ez azóta minden egyes alkalommal megtörtén, most az utolsó esetnél kiszállt a vezetö - egy fiatal valaki - és megkérdezre, én direkt követem minden héten, vagy mi a probléma?
Aztán a végén jót nevettünk, amikor kiderült, hogy véletlen, de elég furcsa helyzet volt.
Sok unatkozó idegbeteg, pszichopata van, szóval biztosan van ilyen.
Bár a mai üzemanyagárak mellett remélhetőleg egyre kevesebben űzik majd ezt a "hobbit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!