Szlovákiában mennyi a sebesség túllépés tolerancia?
Nem tudom mivel léptem át rendesen a sebessegeket volt, hogy 20km/h -val es nem küldtek papirt. Volt, hogy 60 helyett 90el mentem a zsarut keson vettem eszre, nincs rajuk szemem, felém tartotta a merőkét es semmi.
Az egyik ismerősöm pedig atlepte 10es es megallitottak es fizette a birsagot. Ezert nem tuudom. Ha csak kameraval mertek valszin, hogy nem kapsz semmit.
tevedsz, de legalabb egy jot magyaroztal kozben
Svajcon kivul minden europai orszagban van egy eleg tag meresi tolerancia, bar az teny, hogy valtozo
[link] (bar nem mindenben pontos ez az oldal sem)
Én egy hónapja fizettem 40 €-ot, lakott területen belül 50 helyett 64-el mentem. Egy álló civil rendőrautóból bemértek, utánam jöttek és úgy fizettem büntit. :P
Egyébként úgy tudom 6 km a tűréshatár lakott területen belül,10 km-ig 20 € a bünti , 15-ig 40 €
Lakott területen kívül is 6 km a tűréshatár, de picit itt már enyhébb a bünti és 6km - 15 km között 20 € a bünti.
Hétfőn, szerdán és pénteken mérnek a legtöbbet. :P
Ha 6 km-el leped túl akkor elvileg nem büntetnek. Településeken belül ennyi a bírság
6-10 km 20€
10-15 km 40€
15-19 km 60€
19-25 km 90€
25-30 km 140€
Stb.
Legmagasabb kiszabható 55-60km 650 €
Engem is sokszor mértek már be pl autópályán 145 nél de nem küldtek semmit. A te sávodnál állt a traffipax? Nem lehet, hogy a szembejövőt figyelte?
Az autós méréseknél is postázzák.
De lehet nem azonnal lehet csak néhány év múlva kapod meg volt már rá példa.
Elvileg 5 évig bármikor küldhetik.
De lehet ilyen kis összeg miatt nem is küldenek egyáltalán semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!