Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jól tettem ezt?

Jól tettem ezt?

Figyelt kérdés

3 sávos úton direkt nem engedett be egy kocsi. Fél percig indexeltem, nem engedett direkt. Előrementem akkor meg rám állt hogy ne tudjak bemenni. Direkt csinálta ezt az egészet hogy nekem rossz legyen. Én bementem a benzinkútra, és ő is bement. Úgy voltam vele hogyha bármit is hozzámszól úgy leoltom a fejét hogy megsemmisül. Vásároltam aztán ő mögém állt a sorba. Elkezdtem mondogatni ilyeneket hogy: “nagyon udvarias” “indexelek és direkt nem enged be” “pedig látta” “ az ilyen emberbe kár a levegő” “adhat egy tapsot magának”

Semmit nem reagált. Sok dolgot vettem, es amikor összeszedtem a dolgaimat akkor direkt csiga lassan pakoltam a táskámba, meg még sok ideig nézegettem a blokkot . A kasszással direkt jó kedves voltam és ő is velem.

Jól csináltam ezt?

Az ilyen antiszociális és egyébként veszélyes emberekkel így kell szerintem minimum elbánni. Azért veszélyes mert ez a paraszt előbb törette volna össze. A kocsiját akkor sem engedett volna be.

N

2021. okt. 21. 09:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
90%
Olyankor lelassitasz és besorolsz mögé, tahókám.
2021. okt. 21. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!