Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Munkába járáshoz egész évben...

Munkába járáshoz egész évben szerintetek milyen elektromos jármű lenne alkalmas?

Figyelt kérdés

Igazából nem tervezek autót venni, mert csak munkába járáshoz használnám. Lényegében minden itt van közel a városban, nem akarok mindig parkolóhelyek után kutakodni, szennyezni a környezetet. Ezért arra gondoltam vennék egy elektromos járművet, de nem tudom rollert vegyek-e vagy kerékpárt. A rollerek jobban tetszenek, de télen szerintem használhatatlanok. így inkább talán vennék egy e-kerékpárt, szerintetek például ez a típus az év nagy részében kihasználható lenne munkába járáshoz?

https://www.youtube.com/watch?v=t_aK4rRjams

#e-bike, e-kerékpár,
2021. okt. 11. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor már inkább egy elektromos segédmotoros kerékpár (e-robogó). Niu márkájú smkp-t egyre többet látok, egyre többen forgalmazzák, ami hajtja le az árait. Meg most talán állami támogatással lehet venni sokkal olcsóbban, mint amúgy. Csak ott ugye kell motoros bukósisak, meg egyéb védőfelszerelés se árt.
2021. okt. 11. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
(vagy az egyik Super Soco, ha kevesebb pénzből akarsz kijönni)
2021. okt. 11. 23:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!