Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nem szabad egy kerékpáro...

Miért nem szabad egy kerékpárosnak átmennie a piros lámpán, ha ott csak egy zebra van, és a zebra 10 méteres körzetében egy ember se áll?

Figyelt kérdés
Miért jobb az, ha a biciklis leszáll, tolja a járdán 3 métert, majd visszaszáll?
2021. okt. 7. 16:15
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
2021. okt. 7. 20:26
 22/31 anonim ***** válasza:

Az itt nyilván az itteni válaszolókra vonatkozott, nem bármelyik random kérdésre.

Nagyon nem megy neked még a szövegértés sem...

2021. okt. 7. 20:29
 23/31 A kérdező kommentje:

Itt is elég világos, hogy nem figyelik. Ha figyelnék, nem mondanának ilyen baromságot, hogy a jelzőlámpák jól vannak beállítva.

Megyek a Nagykörúton dél felé, és át akarok kelni a Mester utcán. Na, hány lámpát kell kivárnom? Kettőt. És a másodiknál is az idő kb. 60 százalékában piros, ahol napjában kétszer kiviszik a Combinokat.

2021. okt. 7. 20:36
 24/31 anonim ***** válasza:
Te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni, hallod. Ilyet pont senki nem mondott a válaszadók közül.
2021. okt. 7. 20:45
 25/31 A kérdező kommentje:
Akkor légyszíves magyarázd meg a 16-os válasz jelentését.
2021. okt. 7. 20:46
 26/31 anonim ***** válasza:

Ha szándékos torlódás okozásának hívod a torlódások enyhítésének egyik leghatékonyabb eszközét, az igencsak egy szinten van a legostobább konteós kijelentésekkel.

És mielőtt ezen is nekiállsz értetlenkedni, igen, vannak torlódások, vannak dugók, csak épp nem a lámpák miatt, hanem a lámpák ellenére is.

2021. okt. 7. 20:53
 27/31 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy még nem láttatok lámpát. Szerinted Martonvásáron nyári szombatonként miért áll km-es sor az egyik irányba, miközben merőlegesen kb. senki se jár?

2021. okt. 7. 20:55
 28/31 anonim ***** válasza:

Passz, sosem jártam meg Martonvásáron. De több száz lámpás kereszteződésen szoktam legalább havi rendszerességgel áthaladni, és eddig egyet sem láttam aminek ne lett volna letjogosultsága.

Na most ha esetleg van is nehány, amelyeké megkérdőjelezhető, ettől még ott az összes többi példa ahol meg úgy működik, ahogy kell. Szóval összeesküvéseket gyártani a rendszerről ugyanúgy ostobaság.

2021. okt. 7. 21:03
 29/31 A kérdező kommentje:
Az összes többi is ugyanolyan szar. Az egyik linkelt kérdésben szó volt egy sárgán villogó lámpáról. Tudod miért vettem észre azt a lámpát? Mert feltűnően rövid volt a kocsisor előtte.
2021. okt. 7. 21:06
 30/31 anonim ***** válasza:
Lol. Oké, legyen neked igazad. Csak ne feledd az alu-sipkádat sem :)
2021. okt. 7. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!