Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol Lehet tűzoltó kamiont venni?

Hol Lehet tűzoltó kamiont venni?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam hogy milyen jó lenne tűzoltóval menni.

Lehet legálisan tűzoltót venni?

Mert mivel ha jól tudom,max kisbuszt vehetek

#autó,kisbusz,tűz,tűzoltó,kamion,jármű
2021. okt. 6. 09:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
Kiszuperáltat talán igen, de legfeljebb a kertedben állhat, közlekedni nem. Mi lesz ma ebéd az óvodában?
2021. okt. 6. 09:37
 2/17 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon sok pénzbe kerülne + az engedélyek...

Egyszerűbb ha felmész valami kamionos játékszerverre, vagy csak direkt erre a célra tűzoltó szimulátort keresel, esetleg bérelsz ha van tűzolto ismerősöd. =)

2021. okt. 6. 09:44
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Miért ne vehetnél? Egy csomó cég gyárt tűzoltó járműveket. Megnézed a kínálatot, az árakat és eldöntöd, melyik tetszik. Mondjuk nem lesz olcsó mutatvány.

A megkülönböztető jelzésről természetesen le kell mondanod, ahogy az egyéb megtévesztő jellegekről is, például a TŰZOLTÓSÁG és GÁSÓTLOZŰT feliratról. De a piros szín, és akár a teljes felszereltség nem ütközik akadályba.

A megfelelő jogosítvány birtokában még vezetheted is!

2021. okt. 6. 09:47
 4/17 A kérdező kommentje:

1-ső

Hahaha,jaj de vicces vagy.

Ja nem.

2021. okt. 6. 10:09
 5/17 A kérdező kommentje:

2-3-mas

Köszönöm szépen az normális választ!

2021. okt. 6. 10:10
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Miért ne lehetne rajta Tűzoltóság felirat és megkülönböztető jelzés? Csak egyeztetnie kell a helyi tűzoltósággal (nekik szeretné adni használatra) vagy önkéntes tűzoltó egyesülettel. Utóbbiak bizonyára örülnének a máshol levetett 30-40 éves jármű helyett kapott új járműnek.
2021. okt. 6. 10:22
 7/17 A kérdező kommentje:

6

Magamnak venném,de ne humorkodjál már :D

2021. okt. 6. 10:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha újat akarsz, akkor a magyar BM_Heros, vagy az osztrák Rosenbauer gyárt tűzoltóknak mindenféle szerelvényű járművet, de egy szerkocsi ára 150+ÁFÁtól indul. Millió Forintban. Üzemben lévő használtat szoktak a kisebb önkéntes tűzoltó egyesületek eladni, de csak akkor, ha már megvan az új gépük helyette. Megyei tűzoltóságoknál szokták gyűjteni a régi leselejtezett példányokat, a fehérváriaknál a főútról is látni az udvaron lévő kiszuperált vackokat.
2021. okt. 6. 13:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is eljátszottam a gondolattal, milyen lenne, ha vennék magamnak egy metrószerelvényt az oroszoktól, lehetne-e vajon útvonal engedélyeket szerelni a 3-as metróra hozzá, ha olyanom van, hogy metrót akarok éppen vezetni 🤣
2021. okt. 7. 12:58
 10/17 A kérdező kommentje:

9-es

Már jelentettem az hülye válaszodat.

Ha nem tudsz normálisan válaszolni,akkor nem is válaszoljál.

Ilyen értetlen vagy?

2021. okt. 7. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!