Mit jelent ez a sárga ember felfestés?
Suzuki alatt is van egy, meg több helyen. Még ha nem lenne bekeretezett parkolóhely azt mondanám, hogy gyalogos sáv a parkolóhelyek között, hogy ott sétálhatnak át, ne álljon oda, de ez így semmi szerintem. KRESZ-ben semmi nyoma, rendőr ismerősnek szintén nem rémlik semmi, gúgül hasonló találatot, magyarázatot nem dob fel. BME előtti parkoló. Értelmezhetetlen számomra, sehol soha nem láttam még ilyet, még könyvben sem.
itt van még egy kép, ezen jobban látszik, meg itt nincs normálisan parkolóhelynek kialakítva, mármint túl nagy a hely 1 személyautónak, szóval nem vágom mire való.
utcaképen jobban látszódik: [link]
folyamatosan vannak ezek, 3-4 parkolónként felfestve. Van ott még sárga szaggatott vonal is pár helyen ezekkel párhuzamosan.
Sárgával az átmeneti, útfelújítás során felfestett tereléseket szokták jelölni. Én arra tippelek, hogy valamilyen útlezárás, vagy rendezvény alkalmával festették fel ezeket és úgy maradt.
Oh, okes, koszi :) ez esszeruen hangzik.
En is gyalogutra tippeltem, csak igy a hetkoznapokban nem tudtam ertelmezni, de egy kialakitott rendezveny soran lehet, hogy valoban azt jelolt, thx! Mentek a zöldek, még a vicces válaszra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!