Autó tetején mágnestalpas reflektor? Hol lehet ilyet venni és milyen típusokat ajánlotok aki hazsnál ilyet?
a napokban láttam egy kocsi tetején, éjjel a vaksötétben is olyan brutál fényt csinált meglehetősen nagy területre, h nem akartam ellhinni, jóformán nappali fény lett azonnal. méghozzá elég nagy területen.
valami joystickkel irányíthatta belülről, mert lehetett forgatni vízszintes és függőleges irányban is, de elég nagy szögben lőtte ki a fénysugárt. és nagyon magas számú Kelvines fény volt, mert vakítóan, zavaróan hófehér, de egy biztos, beterítette az autó körüli kb 80-100m-t is erős fénnyel.
(a kombi Skoda rendőrautók fényhídjába épített 2 oldalsó keresőlámpa se semmi, de ez a fényerő annak a többszöröse volt)
egyedül az olasz rendőrautók tetején látam ilyesmit, de az fixen szerelt.
ismer valaki mágnestalpas kivitelt és hogy hol lehet ezt beszerezni?
Ilyeneknél nem bohóckondak mágnessel. Tetősínre vannak fixen felszerelve.
Közúton szigorúan tilos a használata.
de hidd el, simán kitette mágnestalppal a tetőre. tetősínre nekem is lenne ötletem.
de ez még ráadásul elég kis méretű volt és mégis brutál fényerőt lőtt ki magából. de végül is én magam is megcsinálnék ilyet, hiszen van ilyesmi ledlámpám, csak a joystickes vezérlés kihívás.
pl ugyan fogalmam sincs, ennek milyen a fényereje, de egy példa:
de mi az h bohóckodnak? hát a kékfényünk is mágnestalpas, pedig azétr azzal sokszor megyünk 180 körül is, és mellesleg igen komoly, drága típus.
nem értem, miért lenne bohóckodás. tetőlécre nem tudunk semmit feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!