Még soha nem vezettem és gokartozni hívtak. Menjek?
A gokartnak semmi köze az autóvezetéshez.
2 percben elmondják mit kell csinálnod.
Azért valami köze csak van hozzá. 😁
Ha soha nem vezettél semmit, akkor érdekes lesz. Vagy marhára megtetszik, vagy el fog menni a kedved a vezetéstől. Próbáld ki mindenképp.
elsőre inkább a dodgem bonyolultságához hasonlitanám a gokart kezelését.
Nyilván ha az ember elkezd komolyan versenyezni, az megint más, de az utcai autóvezeteshez annak sincs sok köze :)
"Azért valami köze csak van hozzá. 😁"
Semmi, mivel KRESZT se kell tudni, csak kanyarodni meg gáz/fék kell és ennyi. Teljesen más vezetni mint egy autót.
“ Semmi, mivel KRESZT se kell tudni, csak kanyarodni meg gáz/fék kell és ennyi. Teljesen más vezetni mint egy autót.”
Tudom milyen vezetni ezt is, azt is. De valakinek nehézséget okozhat, hogy hirtelen azt sem tudja melyik a fék meg gáz, aki életében nem vezetett. Kanyar ívek stb, ne magadból indulj ki, akinek mindez természetes.
Az éven voltam először Gokartozni(2 hónapja) .
A Gokart szerelem lett, szinte azonnal - le sem jönnék a pályáról, ha lenne pénzem és bírnám fizikailag -.
2 napja vitt le párom vezetni a rutin pályára, ahol senkit nem zavarunk.
Az autó sokkal, sokkal érzékenyebb és sokkal finobban kell vele bánni. Nem elég nyomni a gázpedált, meg néha a féket.
A gokartozás technikás, ha versenyzel a többiekkel.
Ha csak élvezed és mész, akkor csak egy jó szórakozás.
Mindenképpen menj el kipróbálni.
Nálam kicsit vicces sztori: majdnem le mondtam, mert a szemüvegem nem tudtam felvenni a sisakot és klausztrofób rohamot kaptam. 😂
Aztán rávettem magam(egy nagyobb sisak kiválasztása után) és ahogy említettem:nem bántam meg.
#7: csak egy tipp a szemüveghez.
Szemüveget vedd le, úgy vedd fel a sisakot, utána dugd vissza a szemüveget.
Az a sisak amit a rajtad levő szemüveggel fel tudsz venni, kb 2 számmal nagyobb a fejednél, és lötyögni fog.
Köszönöm a tippet 8#
Utána már felhomályosítottak, hogy is érdemes.😂
De mindenképpen jó, hogy leírtad, mert talán másnak is hasznos lesz.
Legyen szép napod! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!