Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Gyakran fulladtok le az...

Gyakran fulladtok le az autótokkal?

Figyelt kérdés

Előfordul, hogy lefulladtok esetleg a forgalomban? Mit csináltok, vagy hogy tanultátok meg, hogy véletlenül se történjen ilyen?

Ha én egyszer lefulladok képes vagyok utána 5x rögtön, mert annyira rástresszelek utána...nen tudom mit csináljak, hogy védjem ki ezt.

2021. szept. 11. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
1 millió km felett járok, nagyrészt személyautókkal, nem kamiom vagy busz. Tehát van némi tapasztalatom. Mégis az 1.2es szaladgálóssal gyakran lefulladok. Egyrészt túl sok autót vezetek felváltva, másrészt rendkivül gyenge egy ilyen motor 1000-1500 körüli fordulaton, a kuplungja se százas már. Viszont az van, hogyha lefulladok, akkor kb 0,5 mp alatt visszanyomom a kuplungot, és már indítózok is rá. Tehát alig észrevehető a dolog.
2021. szept. 11. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Hát én egy kismotoros autóval mászkálok, szinte soha nem fulladtam le mióta vizsgáztam kb 5-éve. Vagyis de 1x sikerült, de akkor a fékrásegítő vákuumcsöve kirepedt, elment az erő, meg nem annyira volt alapjárat.

illetve egyszer sikerült lefulladnom egy opel movano-val,ott majdnem feldobtam a bakancsot, van ezekben ilyen balesetokozó elektronika, ha nagyobbat fékezel leállítja a motort, na ezt én nem tudtam, nyomnom kellett egy satut,mert előttem egy kamion durrdefektezett, meg a szembejövő sávba is kicsit ki kellett húzódjak hogy a hatalmas gumidarab ne jöjjön fel a szélvédőre, amivel alapból nem lett volna baj, ha a motor nem áll le...

2021. szept. 11. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Én friss jogsival sem fulladtam le a saját kocsimmal... 2.2 benzin és 150 Le😁
2021. szept. 11. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte pár alkalommal. Menj el egy üres helyre és gyakorolj!!!
2021. szept. 11. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Talán egyszer vagy kétszer. Amikor ugyanazt az autót használod nap mint nap, akkor azért illene beletanulni gyorsan. Nyilván minden autó más és más, autószerelőként mondhatni nap mint nap képes vagyok lefulladni, mert teljesen idegen és az autó problémája akár az elindulásra is kihatással lehet, szóval centizni a garázsból ki-be nem mindig lefulladásmentes.

De saját autóval? Azért az... na.

A stresszt meg felejtsük már el. Mitől stresszelsz? Jön a rendőr és megbüntet lefulladásért? Vagy valami idióta rád dudál? Kit érdekel? A kezdő stressz egy dolog, de aki már letett egy jogosítványt és saját autója van, annak nem illik ilyenen stresszelni. Ez már nem kezdő stressz. Ha eddig nem múlt el, akkor ezután sem fog, szóval nem a tapasztalat hiánya okozza, hanem rossz mentalitás/hozzáállás. Ezen pedig autón kívül kell változtatni, még mielőtt a stresszelésed balesethez vezet.

2021. szept. 11. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Most gondolkodnom kellett,de nem emlékszem,hogy az elmúlt 10 évben egyszer is lefulladtam volna.Pedig minden nap vezetek.
2021. szept. 11. 12:20
 7/7 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Általában amikor másik autót veszek 4-6évente akkor az első hetekben párszor amíg ráérzek. Utána már fél évente 1x kb. Amikor egyesben mondjuk túl kevés gázt kap és csak csorognék..
2021. szept. 11. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!