Kamionosok! Németországban tényleg mindent kötni kell?
Eddig teherautóval csak belföldeztem, nincs nemzetközis tapasztalat.
Mindenkitől azt hallottam, hogy ott aztán mindent kötni kell.
(Például) akkor is, ha teszem azt pótkocsi széltől-szélig van a palettás áru? Ilyen esetben is bontani kell oldalról és spanizni? Nem elég a végelzáró? hisz az árunak nincs hova elmozdulni
Az összes kamionost egykalap alá venni ezzel a két darab ökörrel aki ideirogat rohadt sértő és egyáltalán nem állja meg a helyét. Én is csak pislogok ezen a két idiótán…..
Nem csak 2 van. Találkozok mindennap elég sokkal. Osszes jatsza a nagymenot, de ha legaprobb problemaval talalja szembe magat, akkor atmegy egy nyavajgo kis poccse....
Biztisan mondom, hogy a 75% ilyen.
Akkor ezt mond a szemébe annak a 75%-nak. Ne itt írogasd :D.
Gondolom te is egy sokra vitt raktári munkás vagy esetleg egy betanított irodai munkás, abból kiindulva, hogy azt írod találkozol mindennap elég sokkal.
Aha, gondoljuk, hogy megmondod :D. A helyesírásodból kiindulva meg a fent említett munkakörökön kívül maximum egy portást nézek ki belőled nem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!